6 år med gode samtaler

I dag, 5. November 2019, feirer vi 6-årsdag! Mye har skjedd siden oppstarten i 2013 og FuelBox-familien har etterhvert vokst seg ganske så stor. Hele 14 ulike bokser ligger i nettbutikken –  i tillegg til alle de skreddersydde løsningene vi har levert i inn- og utland. Vi har sett tilbake på denne fantastiske reisen vår de siste seks årene og vil gjerne dele de seks av de største begivenhetene med dere (i tilfeldig rekkefølge), i anledning den store dagen:

 1. Oppstart med skoler, august 2018
  Siden august 2018 har en rekke barneskoler, ungdomsskoler og videregående skoler, satt i gang med FuelBox. FuelBox i skolen handler om å utvikle og styrke elevene og deres relasjoner for å skape et godt læringsmiljø. Anne Sophie, vår in house lærer, er ukentlig på skolebesøk for å inspirere, informere og implementere FuelBox i alle klasserom og her har vi ikke tenkt å stoppe før alle skoleklasser i Norge er utstyrt med hver sin boks.

  «Det er mulig å få relasjonsbygging, kommunikasjonstrening og psykisk helse i en boks for oss i skolen!» 
  – Rune Nordhaug, Avdelingsleder Atlanten Vidergående

 2. Skreddersøm for flere store bedrifter, med logo til bedriftene.
  FuelBox kan skreddersys for å passe din organisasjon og dette har mange benyttet seg av. Skatteetaten, DNB, Atea, Stavanger Kommune og Quality Hotel er bare noen av dem som nå bruker sin egen skreddersydde FuelBox til kulturbygging, ledertrening og medarbeider- og teamutvikling.
  Nysgjerrig på skreddersøm? Les mer her.

 3. Gasellebedrift tre år på rad.
  Siden 2003 har Dagens næringsliv kåret Årets Gasellebedrifter i Norge og en nominasjon her betyr at man er blant de bedriftene som vokser raskest. Med andre ord så betyr det at vi driver en skikkelig kick ass bedrift!

 4. FuelBox ble en del av UAE sin Happiness Agenda
  Vi har alltid tenkt internasjonalt og jobber nå mye i midtøsten, blant annet med å implementere arabiske leadership- og team bokser. Vi drar jevnlig ned for å trene ledere og organisasjoner til å skape mer «happiness at work».

 5. Ted talk
  Berta, gründeren vår, har alltid drømt om å ha en TED talk og 16. juni 2019 gikk drømmen endelig i oppfyllelse. Under TEDx Stavanger holdt hun foredraget “Ignite Curiosity, Fuel connections” der hun fortalte om hvordan og hvorfor FuelBox ble født, og hvorfor vi alle bør være mer nysgjerrige på hverandre. Se hele foredraget her.

 6. Gode omtaler i media lokalt og nasjonalt
  Vi har høstet mye god oppmerksomhet i media og det er vi evige takknemlige for! Siden oppstarten i 2013 har vi vært på God morgen Norge hele 3 ganger, gjestet radioprogram og blitt løftet frem i TV2 nyhetene . Vi har vært på trykk i Henne, VG, Aftenbladet og DN for å nevne noen. Vil du lese noen av sakene om oss kan du gjøre det her.

Tusen takk til alle dere som handler, til alle dere som heier og til alle dere som hjelper oss med å spre ordet om den gode samtalen. Uten dere – ingen oss!

Hilsen alle oss i FuelBox

tilbake