FuelBox JULEGAVEGUIDE


FuelBox er den perfekte julegaven og en god mulighet til å gi noen du er glad i en gave med mening. Det finnes en FuelBox for alle, men hvilken boks passer egentlig for hvem? Vi gir deg en miniguide slik at du kan få unna alle julegavene i boks på 1-2-3 og få mer tid til gode samtaler og hyggelige stunder i adventstiden.


Til kjæresten
FuelBox PAR, eller “kjærlighet på boks” som den også kalles, er den perfekte gaven til den du setter aller høyest. En FuelBox under treet forteller at du ønsker mer kvalitetstid og enda flere gode samtaler med din utvalgte. Garantert en gest som ikke går ubemerket hen. 

Til mor og far
FuelBox PAR er en fin julegaveidé til deg som unner mor og far gode samtaler, seg imellom. Parboksen skaper fine, engasjerende samtaler og passer til alle par, uansett hvor lenge man har vært sammen. Bor du fortsatt hjemme eller er mor og far ofte på hytten, omringet av storfamilien? Da kan også FuelBox FAMILIE være en god gaveidé til mor og far. Dette er gaven som dere alle kan bruke sammen, i fellesskap.


Har du gamle foreldre? FuelBox ELDRE er en fin gave til dem som tilhører den eldre garde. Boksen skaper gode samtaler mellom de eldre og på tvers av generasjoner. Fin å ha fremme på stuebordet når barn og barnebarn kommer på besøk.

Til søsken
FuelBox VENNER er en god gaveidé for bror eller søster. Venneboksen sørger for gode samtaler og morsomme øyeblikk både i romjulen og resten av året. Har du voksne, etablerte søsken kan også FuelBox FAMILIE eller FuelBox PAR være midt i blinken for dem.

Til besteforeldre
FuelBox ELDRE er en flott gave til dine besteforeldre. Boksen kommer med 171 åpne spørsmål som sette i gang gode samtaler på tvers av generasjoner – perfekt for deg som har lyst å lære mer om dine besteforeldre eller ikke helt vet hva du skal snakke med bestemor om. De eldre kan også ha stor glede av boksen ved å bruke den seg i mellom for å skape gode samtaler om blant annet fortid, barndom, verdier, familie og samfunn. 


Til nieser og nevøer eller barnebarn
Er du så heldig at du har små barn i livet ditt? FuelBox BARN er en fin gave til dine minste samtalepartnere. FuelBox BARN er fylt med åpne spørsmål som trigger nysgjerrigheten og som utvikler barns emosjonell intelligens, refleksjonsevne, språk og kommunikative ferdigheter. Perfekt ved frokostbordet eller på sengekanten etter en lang dag.

Til gode venner og vennepar
FuelBox VENNER er julegaven til dem du deler store og små øyeblikk med i hverdagen. FuelBox VENNER er boksen som får i gang både morsomme, meningsfulle og engasjerende samtaler på hytteturen, under middagsselskapet, på dobbeldate eller på jentevorset.


Til venner og familie i utlandet
Er du en av dem som sender julegaver til venner og kjente utenfor landegrensen? Hva med å gi bort et ekte, norsk produkt til disse i år? FuelBox VENNER, FAMILIE og PAR kommer på flere språk og bestiller du fra fuelboxworld.com kan du sende FuelBox direkte til mottakeren. 


Fortsatt ikke sikker på hva du skal gi? Du kan se hele utvalget i nettbutikken her.

tilbake