Har du tid?

Tiden kan gjerne sammenlignes med pengene på bankkontoen din – den gjør seg som oftest kun bemerket med sitt fravær. Det er slik det har blitt, i alle fall i vår del av verden. Tiden er noe av det mest verdifulle vi har og dermed også noe av det alle beste man kan gi bort eller få av andre.

Hvordan gir man tid?

Alle mennesker trenger å føle seg sett og hørt og ved å gi av din tid kan du gjøre du en forskjell for dem du har rundt deg. Hva med å gi av din tid ved å invitere andre til en god samtale? Snakk med kjæreste, naboen, med kollegaen, med barna eller med foreldrene dine. Slå kanskje til og med av en prat med kassadamen på butikken, med de ansatte i barnehagen eller med postbudet.


Hvordan kommer jeg i gang?

Hvilke spørsmål stiller vi for å starte en samtale med dem vi ikke kjenner eller dem vi tror vi vet alt om? Det er det kanskje mange av oss som strever med? Her får du tre fra FuelBox: 

10. oktober er det Verdensdagen for psykisk helse. I den forbindelse oppfordrer vi, i samarbeid med mobilselskapet Dipper, til å markere dagen ved å gi litt av din verdifulle tid. Stopp opp, legg ned mobilen og se dem du har rundt deg. Ta deg tid til å sette deg ned og de dem du har rundt deg i øynene . Smil, spør, snakk og lytt! 

Ønsker du flere tips for markering av dagen? Les mobilselskapet Dippers tips for en mobilfri lunsj her.

// Marie

FuelBox Norge