Digitale Teambuilding

Digitalt Påfuel

Av og til trenger vi bare å komme sammen og kjenne på samhold og fellesskap! La oss inspirere og engasjere dere til gode samtaler hvor dere kan bli bedre kjent med hverandre, dele med hverandre, le sammen og kjenne på teamfølelsen selv om dere ikke ses i det daglige!

Dette konseptet så dagens lys høsten 2020! Behovet for å kjenne på fellesskap og samhold hadde vel aldri vært større og vi opplevde mange rørende, morsomme og interessante samtaler mellom kollegaer som ikke hadde sett hverandre på flere måneder!

Når vi igjen kan møtes fysisk, tenker vi at dette kan være veldig aktuelt for organisasjoner som er spredt geografisk i Norge og internasjonalt!

Se eksempel her

Kulinarisk Fuel

Hva topper vel god mat og gode samtaler? Det må være å lage denne maten selv sammen med gode kollegaer og en langt over snittet engasjert kokk?

En kokk som brenner for god mat, gode samtaler og god stemning? Kulinarisk Fuel er en digital teambuling som kombinerer inspirasjon, opplevelse og engasjement for å skape samhold og gi fuel til ledergruppen, teamet eller hele organisasjonen!

Se mer om konseptet her

Kickstart sammen

Gjennom fellesskap og gode samtaler skaper vi entusiasme og pågangsmot. Vi ser muligheter for et nytt år sammen, og bygger gode vaner for samhandling.
60-90 minutters digital kickoff som inkluderer:

  • Foredrag
  • TalkShops
  • WorkShop
  • FuelBox app

Last ned pdf eksempel

tilbake