FuelBox Disruption Board

Vi fasiliterer workshops med eksterne bidragsytere, i form av ulike eksepsjonelt dyktige håndplukkede fagfolk, for å disrupte deres forretning med nye perspektiver og ideer.
Gjennom et skreddersydd opplegg med gode spørsmål og deling og læring, vil et panel av mennesker utenfor deres daglige drift, stille spørsmål, svare på spørsmål og dele av sin erfaring for å løfte deres forretningsområde til neste nivå.

Disruption Board er utfordrende, spennende, sosialt og kanskje til og med en game changer for dere?
Passer godt for ledergruppen eller et team og anbefales å gjennomføre på kveldstid sammen med et påfølgende sosialt opplegg som vi fasiliterer med gode samtaler og god mat og drikke.

Disruption Board for din bedrift

For bedrifter som ønsker hjelp til å tenke utenfor boksen – med boksen. Vi håndplukker dyktige og helt ulike fagpersoner til å sitte i deres Disruptive Board. Gjennom å stille dere spørsmål og svare på spørsmål på deres vegne kan helt nye tanker og ideer se dagens lys!

Disruption Board som en del av et program

Vi kan fasilitere Disruptive Boards som en del av et program for næringslivet. Dette kan være i klynger, vekstprogram for skaleringsbedrifter eller i et gründerprogram etc. der de ulike selskapene bidrar til å disrupte hverandre. Referanseprosjekt Slingshot

Tverrfaglig internt Disruption Board

Ulike avdelinger internt hos dere kan sitte i hverandres Disruption Board og ved hjelp av vår fasilitering utfordre hverandres strategi, fokus og aktiviteter fremover. Engasjernde, teambyggende og lærerikt for alle!

FuelBox Norge