FuelBox Disruption Board

Hvordan kan dere disrupte egen bedrift og bransje på en spennende og engasjerende måte?
Hva med å pitche egen bedrift, med alle dens muligheter og utfordringer, foran mennesker med et helt annet perspektiv, mindset og erfaringer og få deres perspektiver, ideer og ville innfall servert på løpende bånd? Dette er det vi fasiliterer i vår workshop FuelBox Disruption Board.
Ved hjelp av disruptive og spennende spørsmål fra FuelBox, skal vi få frem helt nye tanker, innspill og ideer til dere fra mennesker som ikke sitter hos dere i den daglige drift.

Disruption Board for din bedrift

For bedrifter som ønsker hjelp til å tenke utenfor boksen – med boksen. Vi håndplukker dyktige og helt ulike fagpersoner til å sitte i deres Disruptive Board. Gjennom å stille dere spørsmål og svare på spørsmål på deres vegne kan helt nye tanker og ideer se dagens lys!

Disruption Board som en del av et program

Vi kan fasilitere Disruptive Boards som en del av et program for næringslivet. Dette kan være i klynger, vekstprogram for skaleringsbedrifter eller i et gründerprogram etc. der de ulike selskapene bidrar til å disrupte hverandre. Referanseprosjekt Slingshot

Tverrfaglig internt Disruption Board

Ulike avdelinger internt hos dere kan sitte i hverandres Disruption Board og ved hjelp av vår fasilitering utfordre hverandres strategi, fokus og aktiviteter fremover. Engasjernde, teambyggende og lærerikt for alle!

tilbake