Kurv: 0 produkter - kr 0

Engasjerende samtaler mellom kollegaer i barnehagen!

Bli bedre kjent som medmennesker og kollegaer gjennom å dele med og lære av hverandre!

FuelBox BARNEHAGEMEDARBEIDERE inneholder 9 kategorier og 171 åpne spørsmål som kan skape refleksjon og samtaler kollegaer imellom. Gjennom å dele tanker, følelser, kunnskap og erfaringer med hverandre, blir dere bedre kjent både som mennesker og kollegaer. Ved å adressere jobbrelaterte spørsmål sammen, kan både trivsel og jobbutførelse påvirkes positivt.

Kjøp FuelBox BARNEHAGEMEDARBEIDERE 1299,- Betal over faktura (barnehager)

Del, lær, diskuter og le sammen på jobb!

FuelBox BARNEHAGEMEDARBEIDERE inneholder 9 kategorier og 171 åpne spørsmål som kan skape refleksjon og samtaler kollegaer imellom. Gjennom å dele tanker, følelser, kunnskap og erfaringer med hverandre, blir dere bedre kjent både som mennesker og kollegaer. Ved å adressere jobbrelaterte spørsmål sammen, kan både trivsel og jobbutførelse påvirkes positivt. FuelBox BARNEHAGEMEDARBEIDERE er utviklet i samarbeid med EQ Institute, www.eqi.no

Hvordan bruke FuelBox BARNEHAGEMEDARBEIDERE?

Hva er i boksen?

Meg │ Mellom oss │ Meg på jobb │ Oss som team │ Barna │ Barnehagehverdagen │ Nytenking │ Mål, visjon og verdier │ Spørsmålsbank til foreldre │

 • Hvordan er det for deg å møte barnas ulike følelser?

 • Hva er det viktigste vi kan gjøre for å bidra til utvikling av vennskap mellom barna?

 • Dersom barna fikk bestemme hos oss, hvilke endringer tror du at de ville gjort?

 • Hvilke livserfaringer drar du spesielt nytte av i ditt arbeid?

 • Hvilke krisesituasjoner har du i ettertid ledd godt av?

FUELBOX I MEDIA

Meld deg på vårt nyhetsbrev i dag for å motta nyheter, inspirasjon og unike tilbud! • I en travel jobb hverdag kan det være utfordrende å skape arenaer der vi kan samles, bli bedre kjent og ikke minst dele på den kunnskapen og erfaringen som er i et team. Vi blir så opphengt i våre teoretiske ting og glemmer litt hverandre. FuelBox har blitt et samlingspunkt for mange av oss, og vi bruker boksene på forskjellige måter i både ledergrupper og team for å øke fokuset på deling, læring, samhold og ha det gøy. Dette skaper bland annet større tillit og forståelse for hverandre.

  Cathrine Magnus
  Opplæringsansvarlig Service
  Olav Thon Gruppen

 • Me i Maurtuå Barnehage har svært gode erfaringer med å bruka LEDERversjon av fuelbox. I vårt lederteam opplever me at det skaper gode refleksjoner på korleis me er som leiar, og korleis me ønsker å være.
  Det danner gode samtaler kring vår visjon og våre verdier, og me set ord på den tause kunnskapen me som leiarar sit inne med. Eg som styrar kan verkeleg anbefala å bruka fuelbox på leiarmøte.
  Det er ingen tvil om at det skapes «store» samtaler ut frå eit lite kort.

  Marianne Byberg,
  Styrar Maurtuå Barnehage, Bryne

 • FUELBOX – et fantastisk verktøy som vi på Clas Ohlson digger! Jeg samlet først lederteamet hjemme hos meg en kveld, der vi satt og trakk kort til klokken tre på natten. Vi kom inn på alle mulige tema, og ble kjent på et helt nytt nivå. Vi snakket om seriøse tema, men også tema der vi lo så tårene trillet. Veldig gode samtaler kom ut av hvert eneste spørsmål. Nå bruker vi boksen på morgenmøter og ledermøter – om vi har tid til det, og de ansatte synes det er veldig kjekt!

  Janne Bore,
  Butikksjef, Clas Ohlson

There are no products