Kurv: 0 produkter - kr 0

Dyrke nysgjerrigheten på livet som har vært, som er og som kommer!

Underholdende og meningsfulle samtaler for de eldre!

FuelBox ELDRE er et samlingspunkt for underholdning, refleksjon og meningsfulle samtaler mellom de eldre. Boksen inneholder 171 åpne spørsmål fordelt på 9 kategorier som skal bidra til å dyrke nysgjerrigheten på livet som har vært, som er og som kommer. Boksen kan brukes som et verktøy av omsorgsarbeidere for å engasjere eldre til å reflektere og snakke seg i mellom og dere kan selv trekke kort sammen med eldre.
Vi har utviklet FuelBox ELDRE sammen med Generasjonsmøtet M, beboere og ansatte ved Seniorhuset i Pastor Fangens vei og en ressursgruppe bestående av Astrid Nøklebye Heiberg, Wenche Frogn Sellæg og Odd Grann. Arbeidet er kvalitetssikret av Lone Koldby i Aktivitetsdosetten.

Kjøp FuelBox ELDRE 799,- Betal over faktura (offentlig/organisasjoner)

Mimre, dele, lære og le sammen!

De eldre i samfunnet vårt i dag har levd i en tid der utviklingen har gått veldig fort, både på det menneskelige, samfunnsmessige plan. De har erfaringer, kompetanse, refleksjoner og følelser knyttet til en spennende og viktig tid. FuelBox ELDRE kan være et samlingspunkt for underholdning, refleksjoner og meningsfulle samtaler mellom – og med eldre. Ved å dele erfaringer, historier, tanker, meninger og følelser med hverandre både utvikles og styrkes vårt eget sinn, samt relasjoner vi har med hverandre.

Hvordan bruke FuelBox ELDRE

Hva er i boksen?

Kategorier og eksempler på spørsmål Meg │ Barndom og oppvekst │ Utdanning, arbeidsliv og økonomi │ Interesser og fritid │ Familie og venner │ Kjærlighet │ Samfunnet vårt │ Livet │ "Det du ikke visste" │

  • Hva har formet deg til å bli den du er?

  • Hvilke endringer i samfunnet synes du er spennende?

  • Hva kan du fortelle om deg selv som vi ikke vet?

  • Hvilke tanker har du gjort når det gjelder arven etter deg selv?

  • Hvilken periode av livet har du trivdes best?

  • Hva ønsker du å bruke mer tid på?

FUELBOX I MEDIA

Meld deg på vårt nyhetsbrev i dag for å motta nyheter, inspirasjon og unike tilbud!There are no products