Kurv: 0 produkter - kr 0

Styrk lederskap og relasjoner

FUELBOX I MEDIA

ENGELSK VERSJON AV LEDERBOKSEN

FUELBOX -The box of great conversations, LEADERSHIP

Både LEDERboksen og boksen for TEAM finnes nå også på engelsk.
Du kan kjøpe boksene her, eller ta kontakt om du ønsker å betale over faktura.

Kjøp FuelBox LEADERSHIP 1299,- Bestille og betale over faktura
 • I en travel jobb hverdag kan det være utfordrende å skape arenaer der vi kan samles, bli bedre kjent og ikke minst dele på den kunnskapen og erfaringen som er i et team. Vi blir så opphengt i våre teoretiske ting og glemmer litt hverandre. FuelBox har blitt et samlingspunkt for mange av oss, og vi bruker boksene på forskjellige måter i både ledergrupper og team for å øke fokuset på deling, læring, samhold og ha det gøy. Dette skaper bland annet større tillit og forståelse for hverandre.

  Jeg anbefaler å bruke Tonje eller Berta fra Fuel It for å implementere FuelBox i en organisasjon. Dette var viktig for oss for å få folk med, skape engasjement og ikke minst for å finne mulige arenaer og få plassert bruken inn i kalenderen vår.
  Cathrine Magnus Opplæringsansvarlig Service Olav Thon Gruppen

 • Vi benyttet Fuelbox, lederversjonen til en mini talkshop på vårt nettverksarrangement i forbindelse med Lederskolen. Tanken bak dette var for å skape dialog mellom deltakerne og «tvinge» fram nye bekjentskap. Kvelden ble svært vellykket. Stemningen var på topp. Gjennom kortene fikk deltakerne diskutere tema som alle hadde en felles tilhørighet til, samtidig hvor mange hadde forskjellige opplevelser og meninger om. Erfaringsutvekslingen var derfor unik. Temaene i boksen er gode, reflekterte og svært aktuelle.

  Harald Minge
  Adm.dir Næringsforeningen

 • FuelBox på julebordet fungerte utmerket! Når spurte du sist en kollega hvilke tre ting han håper å oppleve før han dør? Eller direktøren om hva han ville brukt dagen til om han fikk være kvinne for en dag? Med spennende diskusjoner og høyt engasjement over temaer utenom de vanlige ble vi enda bedre kjent med hverandre som mennesker, ikke bare kollegaer. Anbefales!

  Hans Fredrik Wittusen
  Strategidirektør
  Norsk Gjenvinning As

FUEL DE ANSATTE I 3 TRINN

 • 1

  LEDERBOKSEN til organisasjonens LEDERTEAM

  Forankre fokus på kommunikasjon, utvikling og relasjoner i ledelsen.

  Lederboks-uten-bakgrunn

   

 • 2

  TEAMBOKSEN for TEAMUTVIKLING og FuelBox INNOVASJON

  For å involvere medarbeidere i å utvikle seg selv og teamet, samt til å utfordre status quo og tenke nye muligheter!

   

   

 • 3

  FUELBOX for PRIVATE RELASJONER

  Den ultimate gaven til de ansatte som forsterker fokuset på kommunikasjon og relasjoner i organisasjonen.gift

   

BRUK AV FUELBOX I ORGANISASJONEN?

FuelBox kan tas i bruk i ulike organisasjoner på mange ulike måter. Vi anbefaler å både selge inn verdien av gode samtaler til de ansatte, samt å planlegge i hvilke foraer dere ønsker å bruke FuelBox. Vi kan bidra med foredrag, TalkShops og annet for å sette dere i gang!

 

Bestill vår gratis FUELGUIDE for implementering og fasilitering av FuelBox!

JOBBER DU MED UTVIKLING AV ANDRE?

Bli en del av FUELTEAMET vårt!

Vi ønsker å samarbeide med andre som jobber med utvikling av mennesker og organisasjoner. Ta kontakt dersom du tenker at FuelBox kan forsterke ditt eget konsept og ønsker å viderselge FuelBox til egne kunder.

#fueltheworld

Ønsker mer informasjon om FUELTEAMET

REFERANSER FRA NÆRINGSLIVET

Påfyll og inspirasjon

FuelBox krever ingen forkunnskaper eller introduksjonskurs, men i mange tilfeller kan det lønne seg å få en kickstart på implementeringen av de gode samtalene i en bedrift. Vi holder foredrag for å inspirere, motivere og engasjere mennesker til å se og opplever verdien av de gode samtalene i ulike relasjoner! Vi skreddersyr både foredrag og TalkShops tilpasset din organisasjons ønsker og behov, med fokus på gode samtaler som utvikler og styrker menneskene, relasjonenene og organisasjonen!

Jeg ønsker å bestille foredrag Mer informasjon om våre foredrag og TalkShops

Styrk lederskap gjennom refleksjoner og gode samtaler

På en engasjerende måte skaper FuelBox en arena for ledere til å samles og dele tanker, erfaringer, kunnskap og kompetanse innen typiske lederutfordringer og for å utfordre staus quo i egen organisasjon.

Kjøp FuelBox LEDER 1299,- Betal over faktura (offentlig/organisasjoner)

LEDERUTVIKLING PÅ BOKS

Ved å dele tanker, erfaringer, kunnskap og kompetanse med andre ledere vil du kunne utvikle og styrke deg selv som menneske og leder. Du vil også bygge og styrke relasjoner, samt få ny innsikt som kommer deg selv, dine kollegaer og organisasjonen til nytte.

Det bor så mye kunnskap, tanker, ideer og erfaringer i lederene i en organisasjon – ofte er det bare noen spørsmål som skal til for å løfte dette frem. FuelBox er et verktøy som enkelt kan tas i bruk i en organisasjon på ulike måter for å skape refleksjon og samtale omkring ledelse.

Hvordan bruke FuelBox for LEDERE?

Hva er i boksen?

Kategorier og eksempler på spørsmål Personlig lederstil │ Teamledelse │ Medarbeiderutvikling │ Strategisk ledelse │ Visjon, verdier og kultur │ Endringsledelse │ Administrativ ledelse │

 • Hvordan bygger du dine medarbeideres anseelse internt i organisasjonen?

 • Hvem får du tilbakemeldinger av og hva handler disse ofte om?

 • I hvilke situasjoner opplever du å måtte velge mellom kortsiktig gevinst og langsiktig måloppnåelse?

 • Hvilke arbeidsoppgaver kan du delegere for å løfte frem andre?

 • Hva synes du selv er dine tre beste lederegenskaper?

 • Hva gjør du for å styrke omdømme til bedriften din utad?

#Snakkestilfrokost om ledelse med Solfrid Flateby

Toppleder Solfrid Flateby og Tonje Flack har, ved hjelp av FuelBox LEDER, gode samtaler om verdier, tillit, humor og lederskap ved frokostbordet.

Meld deg på vårt nyhetsbrev i dag for å motta nyheter, inspirasjon og unike tilbud!There are no products