Kurv: 0 produkter - kr 0

Lag din egen FUELBOX

Få FuelBox på skreddersøm til deres behov!

Vi tilbyr også organisasjonen deres å lage en egen skreddersydd FuelBox. Dette kan være en boks for å skape gode samtaler omkring interne prosesser i en organisasjon, eller en boks dere ønsker å tilby deres kunder innenfor et nisje som ikke dekkes av våre FuelBox-produkter. Denne utvikles i tett samarbeid med dere og vi har standardiserte avtaler for dette samarbeidet.

Jeg ønsker mer informasjon

Implementer ny strategi med egen FuelBox!

DNB lanserte sin nye 4 THE FUTURE strategi på senhøsten 2017 og har nå sin egen FuelBox DNB 4THE FUTURE, som skal involvere alle ansatte i gode samtaler rundt strategien til deres. Dette for å bevisstgjøre, skape eierskap og ny innsikt ved at de ansatte deler med og lærer av hverandre. Boksen inkluderer også generelle kategorier, som for eksempel har til hensikt å utvikle og styrke lederskap og medarbeidere, samt relasjoner i DNB.

DNB fikk logo på sine FuelBox TEAM

Dere trenger ikke å utvikle deres helt egen FuelBox.
Gjør som DNB og sett logo på boksen

– og Vipps,
så har dere deres egen FuelBox TEAM!

DNB bruker FuelBox for å trene kommunikasjonsferdigheter, utvikle og styrke relasjoner i team og forbedre prestasjoner.

FuelBox for PAR SOM LEVER MED SYKDOM

Sammen med Kreftomsorgen har vi utviklet FuelBox for par som lever med sykdom.
Dette er boksen for dere som ønsker å ta vare på og styrke parforholdet, noe som ofte vil være ekstra krevende når dere lever med sykdom og konsekvenser av sykdom og behandling. Gode samtaler kan holde liv i følelser, være utviklende for dere som par og gjøre dere i stand til å håndtere de utfordringene dere møter med sykdommen og livet generelt. Ved hjelp av 176 åpne spørsmål adresseres viktige, utfordrende og morsomme sider ved samlivet.  Gjør oppdagelser som kan bidra til økt forståelse for hverandres situasjon og ulike behov. For å tåle hverandres forskjeller og våge å snakke om det som utfordrer dere, men også for å le og nyte hverandres tilstedeværelse og oppmerksomhet!
Boksen er utviklet med støtte av Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet. Vi har fått nyttige innspill fra par som lever med sykdom og Professor i psykologi og Samlivsterapeut Frode Thuen har bidratt med faglige innspill til innholdet.

Les mer og kjøp boksen hos Kreftomsorg her!

 

 

 

Telia sin egen FuelBox PURPLE LUNCH

FuelBox TELIA er  spesiallaget for Telia sitt konsept PURPLE LUNCH, hvor de inviterer ansatte til å møtes til lunch for å bli bedre kjent med hverandre og for å dele med og lære av hverandre på tvers av avdelinger. For et FANTASTISK konsept synes vi!! Telia er opptatt av gode samtaler som utvikler og styrker engasjement, relasjoner og samarbeid internt. Det handler om å være nysgjerrige på seg selv og sine kollegaer.

Vi er så stolt av denne skreddersydde FuelBox TELIA inneholder det beste fra flere av våre bokser; spørsmål som engasjerer, skaper refleksjon og setter i gang gode samtaler under og etter PURPLE LUNCH!

Bavaria fikk egne FuelBox LEDER og TEAM

BAVARIA kjennetegnes av lidenskap og nytenkning, og har en visjon om å lede utviklingen og ta bilbransjen til neste nivå!
Vi har skreddersydd egne FuelBox LEDER og TEAM til Norges Porche, BMW og MINI forhandler.
Et selskap som tar VERDIER, KULTUR og LEDERSKAP på alvor!
Kortene har en norsk og en svensk side, så her er det duket for gode samtaler for BAVARIA i begge land!

FuelBox INNOVASJON NORGE

Denne FUELBOX er spesiallaget for Innovasjon Norge, og spesielt tilpasset for å engasjere i samtaler rundt strategi, innovasjon, forretningsmodell, organisasjonsutvikling og ikke minst – bærekraftig utvikling.
Boksen supplerer Business Model Canvas og andre verktøy Innovasjon Norge benytter i kundedialogen.
Boksen kan med fordel benyttes internt i bedrifter – i styremøter og ledersamlinger, teambygging og utviklingsprosjekter.
Boksen er på norsk og engelsk!!

FuelBox FOR FAGFOLK OM PÅRØRENDE

FuelBox FOR FAGFOLK – OM PÅRØRENDE er boksen for dere som ønsker å inkludere familie og nettverk. Den inneholder spørsmål som skal skape grunnlag for gode samtaler i arbeid med pårørende, og på en spennende og engasjerende måte skape gode refleksjoner med fokus på pårørende og deres rolle. Vi har utviklet denne boksen for PårørendeSenteret i Stavanger. Innholdet er kvalitetssikret av Psykiater Anne Kristine Bergem og Psykologspesialist Kari Bøckmann.

Les mer og kjøp boksen hos PårørendeSenteret her!

FuelBox ASD

Sammen med SPISS har vi utviklet en FuelBox for mennesker med Asperger og autisme.
Mennesker med ASD kan ha mange ulike tanker og utfordringer som det kan være vanskelig å finne rom og trygghet nok til å snakke med andre om. Mange kan ha vansker med å sette ord på tanker og følelser, både innen positive og utfordrende temaer. For å kunne delta i en god samtale og få positive erfaringer og nytteverdi ut av den, kan visualisering, konkretisering eller tydelige rammer hjelpe. FuelBox skaper rammer via gode, åpne spørsmål som kan gjøre det enklere å snakke om både hverdagslige og morsomme, men også vanskelige og viktige temaer.

Les mer eller kjøp FuelBox ASD her!

FuelBox SLANKE TANKER - en boks om å ta grep om eget liv

Slanke Tanker jobber med hodet og de mentale prosessene rundt det å gå ned i vekt og holde vekten nede. Slanke Tanker holder foredrag, webbaserte kurs og har et medlemsrom på nett for inspirasjon. FuelBox SLANKE TANKER er ett av verktøyet de bruker, og selger til sine medlemmer, for å skape refleksjon og gode samtaler rundt egen bevissthet, personlig utvikling og varig vektreduksjon.

Les mer om Slanke Tanker her

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev i dag for å motta nyheter, inspirasjon og unike tilbud!There are no products