Kurv: 0 produkter - kr 0

FUELTEAMET – vi og våre samarbeidspartnereTONJE FLACK - PARTNER I FUELBOX

Foredragsholder og ansvarlig for utvikling av FuelBox-konseptet

Tonje Flack er født i 1980. Bosatt i Oslo med mann og 2 barn.
Har jobbet med salg, markedsføring og trening av selgere og ledere i legemiddelbransjen i 9 år.
Jobber også med implementering av anti-mobbeprogrammet Zero for Læringsmiljøsenteret, Universitet i Stavanger.

Tonje har hovedansvar for oppfølging av internasjonale samarbeidspartnere i Fuel It, samt utvikling av forretningskonsepter i Norge.

Berta Lende Røed - Gründer av og CEO i FuelBox

Direktør for det hele i Fuel It AS –
Gründer bak Fuelbox ; Den gode samtale på boks –
Foredragsholder

Berta Lende Røed er født i 1974.
 Bosatt på Bryne med mann og 4 barn.
Har jobbet med kommunikasjon og utvikling av ledere og ansatte innen kommunikasjon, salg og coaching i ulike organisajoner i mer enn 15 år. Erfaring med  utvikling av pedagogiske web-plattformer, ulike coachingverktøy og kurs innen kommunikasjon for ulike bedrifter.

Berta jobber i dag hovedsaklig med utvikling, markedsføring og internasjonalisering av FuelBox, i tillegg til å holde foredrag og kurs.

Berta har sin pedagogiske utdannelse fra Norges Idrettshøyskole. I tillegg har hun mellomfag Psykologi og diverse ledelsesfag fra BI og sitter i styret til Næringsforeningen i Rogaland.Mari S. Espedal - Head of Global Branding i FuelBox

Mari er norsk, men bor i Singapore hvor hun lanserer FuelBox. Mari er også ansvarlig for global branding i FuelBox og styremedlem i selskapet her i Norge. Mari har en fantastisk internasjonal erfaring og over 20 års ledererfaring. Hun jobber også internasjonalt som mentor for å help entrepenører og ledertalenter til å forstå sitt fulle potensiale, både på et personlig nivå og på  forretningsnivå.  Mari er en dyktig foredragsholder, men er enda mer opptatt av å stille spørsmål, lytte og reflektere.

Vi er utrolig heldige som har hennes kompetanse med oss i vår misjon: #fueltheworld

 

Victoria Høie Stensø, Innovation Lab Middle East

Victoria er daglig leder for Innovation Lab i Midtøsten. Innovation Lab jobber i grensesnittet mellom mennesker, forretning og digitalisering. Victoria har ansvar for den “menneskelig” biten i selskapet – det de kaller “personlig innovasjon”.

 

Victoria var en viktig bidragsyter i utviklingen av FuelBox INNOVASJON og bruker FuelBox som et av verktøyene i arbeidet sitt med mennesker og organisasjoner.

Victoria er en «synergispotter» og bringer mennesker og selskaper sammen for å lære av hverandre og utforske muligheter for samarbeid og business på tvers av landegrenser og kulturer.

Les mer om Victoria og Innovation Lab her:
www.innovationlab.no

Synneva Erland

«Alt handler om kommunikasjon»- sier Synneva.
Synneva Erland er blant landets fremste foredragsholdere innenfor sine fagfelt. Hun har stått på ulike scener hele livet, helt fra hun var 4 år og laget teater for familien hjemme i stua, til hun nylig stod på en internasjonal scene på Bali for nærmere 1500 personer fra 90 ulike land. Synneva er opptatt av temaer som verdighet, tillit, ærlighet og etiske spørsmål. Hun byr på seg selv og har en egen evne til å motivere og engasjere. Som utdannet sanger og skuespiller krydrer hun ofte foredrag og kurs med innslag fra sitt artistiske repertoar. Hun eier firmaet Synneva Erland Kommunikasjon, og er grunnlegger av Norsk lederkonferanse sammen med firmaet Norsk ledelse.

Les mer om Synneva Erland Kommunikasjon her!

 

 

Gjør En Forskjell

Gjør En Forskjell AS er et handlekraftig team bestående av Bianca Simonsen, Espen Simonsen og Geir Aker. Godt fundamentert i fire grunnverdier: TILSTEDEVÆRELSE, TAKKNEMLIGHET, KJÆRLIGHET og KOMMUNIKASJON leverer de foredrag, kurs og formidling som bidrar til økt relasjonelt mot, og åpenhet i samfunnet. I deres produktportefølje finner du blant annet to bestselgende bøker og en kundeliste som inneholder alt fra private bedrifter, barnehager og organisasjoner til Forsvaret og TV2.

Les mer om Gjør En Forskjell her!

Smart Kompetanse

Smart Kompetanse har lang erfaring med veiledning og styrkebaserte endringstiltak for barn, unge og voksne i Rogaland. En unik erfaringsbasert kunnskap og fokus på utvikling av sosial-, emosjonell-, og relasjonell kompetanse, har ført til en økende etterspørsel etter kurs fra barnehager, skoler, institusjoner, bedrifter og organisasjoner over hele Norge. Smart Kompetanse har også bidratt sterkt i utviklingen av FuelBox for UNGDOM.

Les mer om Smart Kompetanse her

Vibeke Holtskog

Vibeke er en ettertraktet foredragsholder som inspirerer og motiverer. Hun blir beskrevet som profesjonell, tydelig, konkret og kunnskapsrik. Vibeke formidler fra hjertet – med glimt i øyet. Hun er utdannet språklærer med videreutdanning i retorikk, kommunikasjon og ledelse. Ved siden av å være daglig leder i Holtskog AS – en stilling hun frem til 2012 drev i tospann med sin far, Tore Holtskog – er hun glad i å skrive, og har vært en jevnlig bidragsyter for magasinet Ledernytt, samt medforfatter av en rekke lærebøker, både for grunnskole og høgskole.
Les mer om Vibeke her:
www.holtskog.no

Tankesettet

Tankesettet leverer mentaltrening, kurs og foredrag for helt vanlige og uvanlige mennesker. Cecilie Lone brenner for at alle skal få tilgang på enkle verktøyer til mer godfølelse i hverdagen. Cecilie jobber med alt fra prestasjonstopping til prestasjonsangst. Hennes kunder er i dag mellom 12 og 70 år. Hun jobber med enkeltindivider, grupper, idrettslag og bedrifter.

Les mer om Tankesettet her!

BEGEISTRINGBEDRIFTER

Else-Marie Sandvoll leverer kurs innen Begeistringsledelse – hun tar latter, kreativitet og humor på største alvor og driver med lederutvikling! Begeistringsbedrifter hjelper bedrifter å tenke – Med begeistring som et fortrinn! Hun skreddersyr ulike kurs innen kommunikasjon, stressmestring og oppmerksomhetstrening. Vi er stolte av at Begeistringsbedrifter bruker og videreformidler FUELBOX for profesjonelle relasjoner.

Les mer om Begeistringsbedrifter her

Trude F Bjaanes i Vissa

Trude hjelper lederteam med å fasilitere levende og morsomme strategi -og endringsprosesser. Hun ivrer for at lederteam også trenger å trene seg på å se seg i speilet og endre adferd for å kunne levere på strategi, bli flinkere til å kommunisere tydeligere og begeistre folka sine. Prosesser, kurs, foredrag og 1:1-ledersparring skreddersys etter kunders ulike behov.

Trude beskrives som engasjerende, kreativ, profesjonell og modig. Hun evner å få kundene til å tenke nytt, gå ut av komfortsonen og har med gode og inspirerende verktøy. Hun brenner for at ledere blir flinkere til å ta daglig timeouts og reflektere over eget lederskap og ikke minst ha den gode dialogen. ”It`s timeout med FuelBox” er fast tema i prosessene hun leder.

Les mer om Vissa og Trude her!

OLSSON AS

Dan Cato i olsson AS har ansvaret for produksjon av FuelBox, som nå foregår i flere verdensdeler. Han er overraskende(?) ryddig og strukturert, utrolig morsom og pålitelig! Produksjonen vår er en komplisert prosess som jeg er veldig glad for at er i så dyktige hender som hos Olsson AS.

Les mer om Olsson AS her

ZEEH DESIGN

Markus i ZeehDesign er web-oraklet mitt som fikser ALT! Han er tilgjengelig i altfor mange timer på døgnet, utøver fantastisk support og tryller frem det jeg ber om!

Les mer om Markus og ZeehDesign her!

TRYLLDESIGN

Linda Årdal i TryllDesign er utrolig effektiv og kjapp i leveransen. Hun bidrar med grafisk design og leverer alltid!

Les mer om Linda og TryllDesign her

There are no products