Kurv: 0 produkter - kr 0

Den meningsfulle gaven til noen du er glad iBRYLLUPSGAVEN SOM BETYR NOE

FuelBox er gaven til brudeparet som sier «ta vare på hverandre, dyrk nysgjerrigheten og styrk kjærligheten!». FuelBox er perfekt for bryllupsreisen og livet etter. Gi den i vår spesiallagde gavepose, eller i en nydelig blomsterkreasjon. Den er også den perfekte FORLOVERGAVEN!

Kjærestegave

Menn! Glem diamanter! Med FuelBox, Parversjonen, vil dere score utallige poeng hos deres utkårede! FuelBox Par er en kjærlighetserklæring på boks fra han til henne!! ….. og motsatt……

EN ANNERLEDES BURSDAGSGAVE

Både FuelBox Par, Familie -og Venneversjonen, vil være meningsfulle og morsomme gaver å gi et voksent bursdagsbarn!

Familiegaven

FuelBox, Parversjonen er den ultimate bryllupsdagsgaven til foreldre som har holdt sammen i mange år. Til foreldre eller søsken som ”har alt”,  kan FuelBox være noe nytt og spennende! Familieversjonen og Venneboksen kan også være en morsom og meningsfull gave å gi familien!

DEN UNIKE GAVEN TIL DE ANSATTE

FuelBox er en unik mulighet for bedrifter til å gi en gave som betyr noe og som kan både ivareta og utvikle de ansatte. Les mer under boksene for næringslivet.

FuelBox i Julegave

FuelBox er den harde og myke julegave – en anledning til å gi noen du er glad i en gave med mening!
Utfordringen er vel kanskje å velge hvilken boks, til hvem?

DEN MENINGSFULLE VENNEGAVEN 

FuelBox , i alle versjoner, er en unik mulighet til å gi en gave som betyr noe til et vennepar du er glad i.. Med et hjemmestrikket magebelte blir FuelBox en enda mer personlig gave.

Vertinnegave

FuelBox i alle versjoner er ypperlige vertinnegaver som viser at man setter pris på vertskapet. Perfekt å ta med på hyttebesøk i påsken!There are no products