FuelBox handler om å engasjere ledere og team i samtaler som utvikler mennesker, deres relasjoner og kultur gjennom deling, læring og ny innsikt. For å trives bedre og prestere bedre – sammen! 
Som Relasjonsarkitekter hjelper vi dere å implementere FuelBox gjennom å identifisere arenaer for bruk og etablere gode prosesser og rutiner for hver enkelt leder og team.

Våre verktøy

Et skreddersydd lederverktøy i egen lomme

I tillegg til tilgang på en mengde spørsmål utviklet for næringslivet, kan vi kan skreddersy deres eget innhold i FuelBox APP fortløpende og basert på deres behov.

Vi kan skreddersy innhold som skal brukes i en bestemt rekkefølge/prosess i forbindelse med interne lederprogram, mentorprogram etc eller for å engasjere alle ansatte i dialog rundt relevant tematikk, for eksempel etter en medarbeiderundersøkelse eller rundt organisasjonens verdier. FuelBox APP gir også de ansatte tilgang til en mengde samtalepakker til bruk på hjemmebane. En unik mulighet til bedriften til å ta vare på 24timers menneske!

Nysgjerrig? Ta kontakt med oss!

Hvordan komme i gang?

Hvordan kan du sette i gang med og implementere FuelBox i din organisasjon? En god kick off og en gjennomtenkt implementeringsplan øker sjansene for at FuelBox kan fungere som en virkelig gamechanger! Vi kan bidra til å implementere FuelBox som et verktøy for kulturendring. Hele eller deler av et implementeringsprogram kan også gjøres digitalt.


Les mer

Digital teambuilding

Noen ganger trenger vi bare å være sammen og kjenne på samhold og fellesskap! I situasjoner der dere ikke kan møtes fysisk, arrangerer vi digitale teambuling! Her er det inspirasjon, opplevelse og gode samtaler som er i fokus:

  • Kickstart sammen
  • Kulinarisk Fuel
  • Digitalt påfuel
  • Digitalt julebord

Les mer her

Våre foredrag

Våre foredrag har som mål å inspirere og motivere mennesker til å bli mer nysgjerrige på seg selv og menneskene rundt dem. Vi deler historier og forskning for å bevisstgjøre rundt verdien av gode samtaler for personlig og profesjonell utvikling, organisasjonskultur, prestasjoner, innovasjon og lederskap. Vi leverer foredrag med engasjerende TalkShops i grupper både fysisk og digitalt.
Les mer

Mentorprogram i din organisasjon?

La oss skreddersy et internt mentorprogram for dere som er kultur- og kompetanseheving i et og samme program. Vi organiserer og lanserer sammen med dere og dere kan enkelt holde videre i dette selv. FuelBox MENTOR er bærebjelken i dette programmet som også gir dere en unik mulighet til å koble mennesker strategisk med hverandre for å løfte mangfold, tverrfaglig samarbeid osv. Mentorprogram kan kjøres både fysisk og digitalt der sistnevnte skaper spennende muligheter for å bygge nettverk internt over hele landet eller internasjonalt.

Les mer om Mentorprogrammet

Skreddersy din egen FuelBox

Vi skreddersyr FuelBox for å møte din organisasjons spesifikke behov, internt eller eksternt mot egne kunder. Dette kan være helt nytt innhold eller bare ditt selskaps logo på en av våre eksisterende FuelBox.
Nytt innhold i FuelBox skreddersys i tett samarbeid med organisasjonene.
Les mer og se eksempler her

FuelBox Disruption Board

Hvordan kan dere disrupte egen bedrift og bransje på en spennende og engasjerende måte?
Hva med å pitche egen bedrift, med alle dens muligheter og utfordringer, foran mennesker med et helt annet perspektiv, mindset og erfaringer og få deres perspektiver, ideer og ville innfall servert på løpende bånd? Kan kjøres både fysisk og digitalt.

Les mer om Disruption Board her

Tilbakemelding fra våre kunder

Nysgjerrig på våre kunders erfaringer med FuelBox?
Les noen av tilbakemeldingene vi har fått.
Les her

Fuelgood Experience – et samarbeid med DNT

Det handler om å gjøre folk gode, individuelt og sammen. Læring og utvikling gjennom å utforske og utfordre perspektiver skjer best når vi kan være sammen over tid uten forstyrrelser.

Det å være i naturen og dele opplevelser, refleksjoner og gode samtaler skaper et nærvær og samhold som kan sette varige spor i den enkelte og gruppen. Dette er påfyll til deltakerne individuelt og relasjonelt gjennom inspirerende workshops, gode samtaler og felles opplevelser for å styrke samhold, samhandling og prestasjoner i teamet.

Program, tematikk og øvelser skreddersys basert på kartlegging i forkant.
Se Justify sitt Fuelgood Experience program her

Vi har utviklet en Fuel Guide for deg med noe gode tips og råd om hvordan du kan starte med FuelBox.

FuelGuide

Last ned gratis her

#snakkestilfrokost

Vi har invitert ledere og andre spennende mennesker til gode samtaler og en god frokost!

Snurr film og hør deres historier fra både arbeidslivet, kjærlighetslivet og alt imellom!

Se alle filmene her!

tilbake