FuelBox handler om å engasjere ledere og team i samtaler som utvikler mennesker, deres relasjoner og organisasjon gjennom deling, læring og ny innsikt. For å få individuell vekst, trivsel og engasjement, effektivisere samhandling og øke innovasjon for å nå mål og skape resultater sammen! 

Fuel Programmet

Hvordan kan du sette i gang med og implementere FuelBox i din organisasjon? En god kick off og en gjennomtenkt implementeringsplan øker sjansene for at FuelBox kan fungere som en virkelig gamechanger! Vi kan bidra til å implementere FuelBox som et verktøy for kulturendring, lederutvikling og det å bli en mer nysgjerrig og innovativ organisasjon.
Les mer

FuelGuide

Vi har utviklet en Fuel Guide for deg med noe gode tips og råd om hvordan du kan starte med FuelBox.

Last ned gratis her

Våre foredrag

Våre foredrag har som mål å inspirere og motivere mennesker til å bli mer nysgjerrige på seg selv og menneskene rundt dem. Vi deler historier og forskning for å bevisstgjøre rundt verdien av gode samtaler for personlig og profesjonell utvikling, organisasjonskultur, prestasjoner, innovasjon og lederskap.
Les mer

Mentorprogram i din organisasjon?

La oss skreddersy et internt mentorgram for dere som er kultur- og kompetanseheving i et og samme program. Vi organiserer og lanserer sammen med dere og dere kan enkelt holde videre i dette selv. FuelBox MENTOR er bærebjelken i dette programmet som også gir dere en unik mulighet til å koble mennesker strategisk med hverandre for å løfte mangfold, tverrfaglig samarbeid osv.

Les mer om Mentorprogrammet

Skreddersy din egen FuelBox

Vi skreddersyr FuelBox for å møte din organisasjons spesifikke behov, internt eller eksternt mot egne kunder. Dette kan være helt nytt innhold eller bare ditt selskaps logo på en av våre eksisterende FuelBox.
Nytt innhold i FuelBox skreddersys i tett samarbeid med organisasjonene.
Les mer og se eksempler her

#snakkestilfrokost

#snakkestilfrokost

Vi har invitert ledere og andre spennende mennesker til gode samtaler og en god frokost!

Snurr film og hør deres historier fra både arbeidslivet, kjærlighetslivet og alt imellom!

Se alle filmene her!

Tilbakemelding fra våre kunder

Nysgjerrig på våre kunders erfaringer med FuelBox?
Les noen av tilbakemeldingene vi har fått.
Les her

tilbake