Vi har brukt FuelBox som en møtestarter i ledermøtene og at det hadde positiv innvirkning på møteklimaet. har ellers benyttet det i ulike samlinger som Ledersamlinger, Teamsamlinger med konsulenter, Medarbeidersamtaler, Coachingsamtaler og Workshop med og uten kunder.

Vi deler tanker, erfaringer, kunnskap og kompetanse med andre ledere, kolleger, ansatte/konsulenter som gjør at vi ser at det utvikler oss som selskap og den enkelte. Ingen tvil om at det bidrar til å bygge og styrke relasjoner, samt få ny innsikt som kommer en selv, kollegaer og Capgemini til nytte.
Anine Ragnif, People Unit Manager CapGemini

I Telia Company er innovasjon nøkkelen til vår fremtidige suksess! For at dette skal skje, må vi bygge en innovativ organisasjonskultur ved å gjøre våre 21000 ansatte i stand til å jobbe sammen også tverrfaglig. Vår skreddersydde FuelBox ga virkelig vår Purple Lunch konsept merverdi i vår pilot i Norge. Kolleger som aldri har møtt hverandre før, går rett inn i relevante og morsomme samtaleemner, der de lærer mer om hverandre og fra hverandre! Vi tenker at dette er avgjørende for at innovasjon skal skje! Fordi vi tror at innovasjon starter med relasjoner mellom mennesker.
Chris Hovde, Global People Movement Lead på Telia Company

I briefly presented FuelBox Team to my financial team before our regular meeting. They started asking each other questions from the box and when I said we had to move on to our planned meeting agenda, they kept saying: “Just one more card, just one more question!”.
I had never seen a reaction like it!

When we read out one of the questions: “What can we do today to improve our business immediately?”, one of the most junior team members present came up with a great idea that we immediately added to our process. That one change will pay for all the FuelBoxes we could ever buy!
Brian Gillies, Global Eye 
“Singapore Financial Advisor of the Year 2014” 

Serial Entrepreneur and Board Member of Virgin Galactic Unite.

Vi gjennomførte en dag med HeldagsFuel.
Utgangspunktet for at vi ønsket en slik dag, var for å videre styrke den nye organisasjonen vi har bygd opp det siste året. Vi ønsket å gjøre noe annerledes.

Vi hadde store forventninger til dagen, men hadde aldri trodd den skulle overgår våre forventningene til de grader.
Det er flere av de ansatte som har kommentert og gitt meget positive tilbakemeldinger til dagen. Men kanskje den som sier mest er fra en av de som har vært i firmaet i over 20 år: «Vi har gjort mye forskjellig når det kommer til teambuilding og salgstrening, men dette topper alt. Dette har gitt oss noe mer, noe vi kan bruke videre, noe som forplikter. Fantastisk dag»

Vi opplevde Tonje og Berta som svært engasjerte, kunnskapsrike, litt annerledes, inspirerende og morsomme.
Dere utfyller hverandre på en svært god måte.
Selve dagen var satt sammen av små foredrag, kombinert med TalkShoper. Disse Talkshopene satte i gang spennende prosseser, som har ført oss nærmere hverandre.
Det som kanskje er det viktigste og det beste med denne dagen, er at den har gitt oss noe vi kan bruke videre: Fuelboxen. Flere av de ansatte kjøpte opp til flere boxer privat, både til seg selv og til gaver. Fordi de har fått et annet syn på hvor viktig det er med den gode samtalen.

ConvaTec Norge har besluttet av vi skal bruke Fuelbox som innledning til alle møter vi har. Så langt har vi brukt den under ledermøter, telefonkonferanser og lanseringsmøter.
Vi vil også ha et eget Fuelhjørne når vi flytter inn i nye lokaler.

Vi vil anbefalle alle bedrifter med respekt for seg selv å gjennomføre en slik dag, det gir så utrolig mye både på kort og langsikt. Vi merker allerede at de gode samtalene kommer lettere, at nysgjerrigheten har blitt større og at miljøet har blitt bedre.
Tusen takk Tonje og Berta!
Convatec gjengen

FuelBox på julebordet fungerte utmerket! Når spurte du sist en kollega hvilke tre ting han håper å oppleve før han dør? Eller direktøren om hva han ville brukt dagen til om han fikk være kvinne for en dag? Med spennende diskusjoner og høyt engasjement over temaer utenom de vanlige ble vi enda bedre kjent med hverandre som mennesker, ikke bare kollegaer. Anbefales!
Hans Fredrik Wittusen Strategidirektør Norsk Gjenvinning As

Vi er en stor avdeling med flere team som har stor bredde i ansvarsområder. I våre månedlige avdelingsmøter har vi innført 15-20 minutter med FuelBoxing med Teamboksen på slutten av hvert møte. Vi deler oss inn i mindre grupper som varierer fra gang til gang. 
Etter at vi begynte med dette har vi blitt bedre kjent med hverandre, fått bedre forståelse for hva de enkelte team jobber med og hvordan vi bedre kan utnytte synergier på tvers. 
FuelBoxingen er et av de faste agendapunktene alle er enige om MÅ gjennomføres hver gang.
Ellen Karine Ous, Fag og Kvalitetsdirektør Apotek 1

I en travel jobb hverdag kan det være utfordrende å skape arenaer der vi kan samles, bli bedre kjent og ikke minst dele på den kunnskapen og erfaringen som er i et team. Vi blir så opphengt i våre teoretiske ting og glemmer litt hverandre. FuelBox har blitt et samlingspunkt for mange av oss, og vi bruker boksene på forskjellige måter i både ledergrupper og team for å øke fokuset på deling, læring, samhold og ha det gøy. Dette skaper bland annet større tillit og forståelse for hverandre.
Jeg anbefaler å bruke Tonje eller Berta fra Fuel It for å implementere FuelBox i en organisasjon. Man forstår ikke helt effekten av boksen før du kommer i gang, så det er viktig med en god innføring på hvorfor og hvordan den kan brukes.

Dette var viktig for oss for å få folk med, skape engasjement og ikke minst for å finne mulige arenaer og få plassert bruken inn i kalenderen vår.
Som foredragsholdere opplevde jeg at de har stor kunnskap med god og lang erfaring innen bedriftsmarkedet. Profesjonelle og sjarmerende.
Veldig mange har også kjøpt inn boksene privat; UNGDOMSBOKSEN (min og mine barns favoritt), PAR, VENNER og FAMILIE med stor glede.
Jeg anbefaler FuelBox på det sterkeste, et fantastisk produkt
Cathrine Magnus, Opplæringsansvarlig Olav Thon Gruppen

Alle trenger vi påfyll i hverdagen og i alle slags relasjoner – inspirerende og spennende foredrag av en brennende engasjert Berta Lende Røed. Fin blanding av foredrag og oppgaver for møtedeltakerne som skapte gode diskusjoner/samtaler og lått og løye.
Svein Erik Falkeid , Project Manager Equinor

FuelBox TEAM – et fantastisk verktøy som vi på Clas Ohlson Bryne digger!
Jeg samlet først lederteamet hjemme hos meg en kveld, der vi satt og trakk kort til klokken tre på natten. Vi kom inn på alle mulige tema, og ble kjent på et helt nytt nivå. Vi snakket om seriøse tema, men også tema der vi lo så tårene trillet. Vi svarte ikke bare på et spørsmål og gikk videre til neste, men fikk veldig gode samtaler ut av ett spørsmål.

Nå bruker vi boksen på morgenmøter og ledermøter -om vi har tid til det, og de ansatte synes det er veldig kjekt! På lørdag samlet vi alle ansatte til helaften og der kom også boksen frem utover kvelden. Kjempegode samtaler oss imellom, som igjen blir veldig positivt for butikken. Anbefales! 
Janne Bore, butikksjef på Clas Ohlson

”Hva kjennetegner de gode samtalene, om det er i apoteket eller på hjemmebane? Berta Lende Røed har gjennom å kombinere inspirerende foredrag med praktisk trening bidratt til å fremme de gode samtalene i apoteket. 160 farmasøyter har gjennomført trening på gode oppfølgingssamtaler med apotekkunder som skal starte opp med ny medisin.

I etterkant sier de at dette var «svært nyttig og motiverende» og fremhever at Berta, og hennes kollega Tonje Flack, skaper en trygg og uformell ramme som fremmer læring og motiverer.
For Apokus har Berta vært en profesjonell og engasjerende samarbeidsparter i alt fra utformingen til gjennomføringen av et nytt treningsopplegg for apotekfarmasøyter.”
Elin Rugnes Andersen, Leder kompetanseutvikling Apokus

“We have had digital workshops with our management teams in 8 countries. The positive energy of the FuelBox fasilitator is no doubt contagious and the feedback from our teams has been overwhelmingly positive. We look forward to many more inspiring digital events going forward.”

Our aim in Skanem was clear from the start- shape a high Performance culture! How to do it concretely became obvious when we met the FuelBox team. We needed a FuelBox tailormade to our ambition and challenges – FuelBox Skanem. It has been both inspiring and enriching to work with the FuelBox team and develop 180 questions in six languages. The implementation phase was then kicked-off by Berta holding digital workshops with our management teams in 8 countries. Berta’s positive energy is no doubt contagious and the feedback from our teams has been overwhelmingly positive. We look forward to many more inspiring digital events going forward.”

Maryne Lemvik, CEO Skanem

«Dette var utrolig interessant og verdifullt! I løpet av denne halvtimen med Fuelbox spørsmål sammen med disse to nyansatte her i dag, så vil jeg påstå at jeg har blitt bedre kjent med dem som personer  enn det jeg ville gjort dersom vi jobbe side om side i et halvt år eller mer.»

Stein Erik Olsen, Marine Operations Engineer i Global Maritime

tilbake