FuelBox handler om å engasjere ledere og team i samtaler som utvikler mennesker, deres relasjoner og organisasjon gjennom deling, læring og ny innsikt. For å få individuell vekst, trivsel og engasjement, effektivisere samhandling og øke innovasjon for å nå mål og skape resultater sammen! 

Ignite curiosity. 
Spark connections.

Fuel Programmet

Hvordan kan du sette i gang med og implementere FuelBox i din organisasjon? En god kick off og en gjennomtenkt implementeringsplan øker sjansene for at FuelBox kan fungere som en virkelig gamechanger! Vi kan bidra til å implementere FuelBox som et verktøy for kulturendring, lederutvikling og det å bli en mer nysgjerrig og innovativ organisasjon.
Les mer

Small box.
Big difference.

FuelGuide

Vi har utviklet en Fuel Guide for deg med noe gode tips og råd om hvordan du kan starte med FuelBox.

Last ned gratis her

Våre foredrag

Våre foredrag har som mål å inspirere og motivere mennesker til å bli mer nysgjerrige på seg selv og menneskene rundt dem. Vi deler historier og forskning for å bevisstgjøre rundt verdien av gode samtaler for personlig og profesjonell utvikling, organisasjonskultur, prestasjoner, innovasjon og lederskap.
Les mer

#snakkestilfrokost

#snakkestilfrokost

Vi har invitert ledere og andre spennende mennesker til gode samtaler og en god frokost!

Snurr film og hør deres historier fra både arbeidslivet, kjærlighetslivet og alt imellom!

Se alle filmene her!

Skreddersy din egen FuelBox

Vi skreddersyr FuelBox for å møte din organisasjons spesifikke behov, internt eller eksternt mot egne kunder. Dette kan være helt nytt innhold eller bare ditt selskaps logo på en av våre eksisterende FuelBox.
Nytt innhold i FuelBox skreddersys i tett samarbeid med organisasjonene.
Les mer og se eksempler her

Tilbakemelding fra våre kunder

Nysgjerrig på våre kunders erfaringer med FuelBox?
Les noen av tilbakemeldingene vi har fått.
Les her

The Fuelgood Experience

The Fuelgood Experience er en workshop designet for å “blow your mind” og utfordre ditt eksisterende tankesett, spesielt i relasjon til andre mennesker. Vi fasiliterer ved å jobbe med hode, kropp og sjel for personlig vekst mot ditt fulle potensial. Utforsk deg selv sammen med andre ved å melde deg på et av våre eventer!
The Fuelgood Experience kan også skreddersys for organisasjoner og grupper. 
Les mer

tilbake