Vi tror at gode samtaler og opplevelse av tilhørighet med andre er selve kjernen i vårt samfunn. Vi har alle behov for å føle at vi hører til og betyr noe for noen. Vi har skreddersydd FuelBox til forskjellige arenaer og relasjoner i samfunnet. Som et verktøy i hendene på profesjonelle kan disse små boksene gjøre stor forskjell i skolen, i barnehager, med våre eldre og våre nye medborgere.

Ignite curiosity. Spark connections

Relasjoner på timeplanen

Vi har skreddersydd foredrag og lynkurs for å kick starte og implementere FuelBox i skolene! La oss inspirerer lærere til å bruke FuelBox for å skape et trygt og godt læringsmiljø og la oss vise foreldrene på skolen hvordan de kan forsterke effekten av dette arbeidet hjemme med sine barn og unge. 
Les mer

Gode samtaler på barnehagens aktivitetsplan

Vi har skreddersydd foredrag og lynkurs for å kick starte og implementere FuelBox i barnehagene! La oss inspirerer de ansatte til å bruke FuelBox for å skape en trygg og god barnehagehverdag og la oss vise foreldrene i barnehagen hvordan de kan forsterke effekten av dette arbeidet hjemme med sine barn.
Les mer

Small box.
Big difference.

Våre foredrag

Våre foredrag har som mål å inspirere og motivere mennesker til å bli mer nysgjerrige på seg selv og menneskene rundt dem. Vi deler historier og forskning for å øke forståelsen for verdien av gode samtaler for personlig og profesjonell utvikling, prestasjoner, innovasjon og lederskap.
Les mer

The Fuelgood Experience

The Fuelgood Experience er en workshop designet for å “blow your mind” og utfordre ditt eksisterende tankesett, spesielt i relasjon til andre mennesker. 
Vi fasiliterer ved å jobbe med hode, kropp og sjel for personlig vekst mot ditt fulle potensial. 
Utforsk deg selv sammen med andre ved å melde deg på et av våre eventer!
The Fuelgood Experience kan også skreddersys for organisasjoner og grupper.
Les mer

#fuelspiration
Bli inspirert

tilbake