Kurv: 0 produkter - kr 0

Tilbakemeldinger fra næringslivetJeg anbefaler FuelBox på det sterkeste, et fantastisk produkt!

I en travel jobb hverdag kan det være utfordrende å skape arenaer der vi kan samles, bli bedre kjent og ikke minst dele på den kunnskapen og erfaringen som er i et team. Vi blir så opphengt i våre teoretiske ting og glemmer litt hverandre. FuelBox har blitt et samlingspunkt for mange av oss, og vi bruker boksene på forskjellige måter i både ledergrupper og team for å øke fokuset på deling, læring, samhold og ha det gøy. Dette skaper bland annet større tillit og forståelse for hverandre.

Jeg anbefaler å bruke Tonje eller Berta fra Fuel It for å implementere FuelBox i en organisasjon. Man forstår ikke helt effekten av boksen før du kommer i gang, så det er viktig med en god innføring på hvorfor og hvordan den kan brukes.
Dette var viktig for oss for å få folk med, skape engasjement og ikke minst for å finne mulige arenaer og få plassert bruken inn i kalenderen vår.
Som foredragsholdere opplevde jeg at de har stor kunnskap med god og lang erfaring innen bedriftsmarkedet. Profesjonelle og sjarmerende.

Veldig mange har også kjøpt inn boksene privat; UNGDOMSBOKSEN (min og mine barns favoritt), PAR, VENNER og FAMILIE med stor glede.
Jeg anbefaler FuelBox på det sterkeste, et fantastisk produkt!

Cathrine Magnus
Opplæringsansvarlig Service
Olav Thon Gruppen

BEDRE KJENT MED HVERANDRE SOM MENNESKER; IKKE BARE KOLLEGAER!

FuelBox på julebordet fungerte utmerket! Når spurte du sist en kollega hvilke tre ting han håper å oppleve før han dør? Eller direktøren om hva han ville brukt dagen til om han fikk være kvinne for en dag? Med spennende diskusjoner og høyt engasjement over temaer utenom de vanlige ble vi enda bedre kjent med hverandre som mennesker, ikke bare kollegaer. Anbefales!

Hans Fredrik Wittusen
Strategidirektør
Norsk Gjenvinning As

KOMBINERER INSPIRERENDE FOREDRAG MED PRAKTISK TRENING

”Hva kjennetegner de gode samtalene, om det er i apoteket eller på hjemmebane?

Berta Lende Røed har gjennom å kombinere inspirerende foredrag med praktisk trening
bidratt til å fremme de gode samtalene i apoteket. 160 farmasøyter har gjennomført trening
på gode oppfølgingssamtaler med apotekkunder som skal starte opp med ny medisin.

I etterkant sier de at dette var «svært nyttig og motiverende» og fremhever at Berta,
og hennes kollega Tonje Flack, skaper en trygg og uformell ramme som fremmer læring og motiverer.
For Apokus har Berta vært en profesjonell og engasjerende samarbeidsparter i alt fra
utformingen til gjennomføringen av et nytt treningsopplegg for apotekfarmasøyter.”

ELIN RUGNES ANDERSEN
Leder kompetanseutvikling
Apokus

FuelBoxingen er et av de faste agendapunktene!

Vi er en stor avdeling med flere team som har stor bredde i ansvarsområder. I våre månedlige avdelingsmøter har vi innført 15-20 minutter med FuelBoxing med Teamboksen på slutten av hvert møte. Vi deler oss inn i mindre grupper som varierer fra gang til gang. Etter at vi begynte med dette har vi blitt bedre kjent med hverandre, fått bedre forståelse for hva de enkelte team jobber med og hvordan vi bedre kan utnytte synergier på tvers. FuelBoxingen er et av de faste agendapunktene alle er enige om MÅ gjennomføres hver gang.

Ellen Karine Ous
Fag og Kvalitetsdirektør Apotek 1

Nå bruker vi boksen på morgenmøter!

Teamboksen – et fantastisk verktøy som vi på Clas Ohlson digger! Jeg samlet først lederteamet hjemme hos meg en kveld, der vi satt og trakk kort til klokken tre på natten. Vi kom inn på alle mulige tema, og ble kjent på et helt nytt nivå. Vi snakket om seriøse tema, men også tema der vi lo så tårene trillet. Veldig gode samtaler kom ut av hvert eneste spørsmål. Nå bruker vi boksen på morgenmøter og ledermøter – om vi har tid til det, og de ansatte synes det er veldig kjekt!

Janne Bore, butikksjef på Clas Ohlson

"I had never seen a reaction like it!"

I briefly presented FuelBox Team to my financial team before our regular meeting. They started asking each other questions from the box and when I said we had to move on to our planned meeting agenda, they kept saying: “Just one more card, just one more question!”.
I had never seen a reaction like it!

When we read out one of the questions: “What can we do today to improve our business immediately?”, one of the most junior team members present came up with a great idea that we immediately added to our process. That one change will pay for all the FuelBoxes we could ever buy!

Brian Gillies – «Singapore Financial Advisor of the Year 2014»
Serial Entrepreneur and Board Member of Virgin Galactic Unite.

 

Det ga oss noe vi kan bruke videre!

Vi gjennomførte en dag med HeldagsFuel sammen med Tonje og Berta. Vi har gjort mye forskjellig når det kommer til teambuilding og salgstrening, men dette topper alt. Dette har gitt oss noe mer, noe vi kan bruke videre, noe som forplikter. En fantastisk dag! 

Selve dagen var satt sammen av små foredrag, kombinert med TalkShoper. Disse Talkshopene satte i gang spennende prosseser, som har ført oss nærmere hverandre. Det som kanskje er det viktigste og det beste med denne dagen, er at den har gitt oss noe vi kan bruke videre. ConvaTec Norge har besluttet av vi skal bruke Fuelbox som innledning til alle møter vi har. Så langt har vi brukt den under ledermøter, telefonkonferanser og lanseringsmøter. Vi vil også ha et eget Fuelhjørne når vi flytter inn i nye lokaler.

Convatec gjengen

 

GOD NYTTE AV LEDERBOKSEN!

Vi har hatt lederversjonen til Fuelbox i kort tid, og har allerede hatt god nytte av den. Vi har bl.a brukt den med stort hell i forbindelse med jobbintervjuer.

Asbjørn Lilletun
CEO
Norrinova Technology Transfer

UNIK ERFARINGSUTVEKSLING!

Vi benyttet Fuelbox, lederversjonen til en mini talkshop på vårt nettverksarrangement i forbindelse med Lederskolen. Tanken bak dette var for å skape dialog mellom deltakerne og «tvinge» fram nye bekjentskap. Kvelden ble svært vellykket. Stemningen var på topp. Gjennom kortene fikk deltakerne diskutere tema som alle hadde en felles tilhørighet til, samtidig hvor mange hadde forskjellige opplevelser og meninger om. Erfaringsutvekslingen var derfor unik. Temaene i boksen er gode, reflekterte og svært aktuelle.

Harald Minge
Adm.dir Næringsforeningen

PÅFYLL I HVERDAGEN!

Alle trenger vi påfyll i hverdagen og i alle slags relasjoner – inspirerende og spennende foredrag av en brennende engasjert Berta Lende Røed. Fin blanding av foredrag og oppgaver for møtedeltakerne som skapte gode diskusjoner/samtaler og lått og løye.

Svein Erik Falkeid Ingunn Sædberg
Proj Leader Cons Adm Services
Statoil ASA Statoil ASA

STORE SAMTALER UT FRÅ EIT LITE KORT!

Me i Maurtuå Barnehage har svært gode erfaringer med å bruka LEDERversjon av fuelbox. I vårt lederteam opplever me at det skaper gode refleksjoner på korleis me er som leiar, og korleis me ønsker å være.
Det danner gode samtaler kring vår visjon og våre verdier, og me set ord på den tause kunnskapen me som leiarar sit inne med. Eg som styrar kan verkeleg anbefala å bruka fuelbox på leiarmøte.
Det er ingen tvil om at det skapes «store» samtaler ut frå eit lite kort.

Marianne Byberg,
Styrar Maurtuå Barnehage, Bryne

Verdien av å bruke FuelBox - @tinteguri på IG

Dette syntes vi var utrolig stas lesning på Instagram! Selveste Anita Krohn Traaseth og Professor Sjur Dagestad! Takk for du delte denne med oss Anita:

Kjære @fuelberta – traff på en av dine kunder i dag, professor Dagestad, som begeistret fortalte om verdien av å bruke FuelBox – tenkte du måtte få høre det!

 There are no products