Kurv: 0 produkter - kr 0

Hva sier andre om FUELBOX?

Stesønnen sa noe uventet....

Vi trakk spørsmålet «Hva setter dere andre mest pris på ved MEG?» fra FuelBox FAMILIE og da min stesønn på 15 år kom til hva han satte mest pris på med meg, trodde jeg han ville si min pizza. Det han sa rørte meg veldig: «Det jeg setter mest pris på med deg Venche, er at du gjør min far så glad….»

Takk for at vi får ha slike øyeblikk med barna våre.

Venche, Oslo

VERDENS BESTE BLI-KJENT-SAMTALE

“Hei Berta. Takk for jeg fikk komme innom og kjapt skaffe meg Fuelbox til julegaver og helga. Som sagt så gjort tok jeg med meg en flaske vin og Fuelbox til en jeg dater. Selvfølgelig med god tro på vårt potensiale, og vel vitende om hva som er viktig for meg videre. FuelBox så jeg som et perfekt verktøy til å få svar på det man ellers bruker mye tid på å finne ut av de første mnd/årene, avhengig av hvor flinke man er til å virkelig prate sammen.
Vi luket ut det som ikke er relatert til oss (barn, omgivelser) og satt fra 20.30 til 02.30 med verdens beste bli-supergodt-kjent-samtale. Begge var svært enig om hvilket genialt konsept du har skapt! Vi skal nå lage vår egen kategori hvor vi legger lapper oppi som vi selv kommer på, men ønsker gjerne en «refill» når den blir klar da vi kom igjennom store deler av boksen.
Tusen takk for et verdifullt verktøy og mange oppklarte verdier rikere.
Lykke til videre:)”

Helene

GIFT I MER ENN 50 ÅR!

”Hurra! I dag kom den I posten! Vi har vært gift I mer enn 50 år og gleder oss veldig til å prøve ut denne boksen! Håper at den skal gi oss innspill til nye samtale-emner.
Lykke til videre”

Troms fylke

BRYLLUPSDAG, SOLNEDGANG OG FUELBOX

Takk til FuelBox for gode samtaler. Feiring av bryllupsdag i solnedgang fikk perfekte rammer med FuelBox… vi klarte ikke legge den ifra oss… så den forble brukt under mexicansk middag også.

Ann Catrin B Kvaale

UTROLIG GØY OG ENGASJERENDE!

Vi hadde med oss Venneboksen på hyttetur!
Ble sittende i timevis å snakke, le og til og med gråte en skvett!
Utrolig gøy og engasjerende!
Boksen måtte frem igjen på frokostbordet!
Anbefaler denne til alle, unge og gamle!!

Anette, Oslo

EVEN IN PARADISE YOU NEED A FUELBOX

Ekteparet Selbekk reiser jorden rundt med kun det aller mest nødvendige i sekken og postet dette bilde på Facebook fra Krabi.

INNSPILL TIL VIKTIGE SAMTALER

“Takk for at du lagde denne boksen Berta. Vi er midt I en slags krise her nå der jeg er under behandling for kreft. Det har vært og er utrolig tøft, men det SKAL gå bra! Fuelbox har gitt oss innspill til mange interessante og viktige samtaler for oss, som ikke handler om at jeg er syk, og det har vært så godt for oss! Lykke til videre med et knallbra produkt!”

Takknemlig

SNAKKER BEDRE SAMMEN BEDRE ENN PÅ LENGE!

Min venninne fortalte meg i dag at FuelBox er med på å redde ekteskapet hennes! De hadde mistet hverandre og kommunikasjonen helt, og etter en kveld med Fuelbox har de nå kommet i gang igjen og snakker sammen bedre enn på lenge. Hun var så glad! Jeg vil gjerne også bestille en boks fra deg. Vi har ingen større utfordringer i vårt samliv, men alltid spennende å prøve nye ting og kanskje snakke om ting vi ikke vanligvis gjør…Går jo mye i unger, logistikk og sånn ☺ Uansett, gratulerer med et bra produkt!

Kristin

LETTERE Å LYTTE TIL PARTNEREN

”Jeg er en kvinne på 36år, og jeg vil bare fortelle deg at disse kortene kan ha reddet mitt ekteskap! De ga oss mulighet til å snakke om emner vi ikke hadde snakket om før. Kortene, eller FuelBox gjorde vanskelige emner enklere å snakke om. Tema som det lett kunne bli en heftig diskusjon av, ble snakket om på en annen måte. Bruk av boksen gjorde det lettere å lytte til partneren. Ville bare at du skulle vite….”

Anonym

HOPPET INN I KJÆRESTEPRATEN

Fra Instagram:
Nå logger vi av og er #offline, og tar frem denne lille hvite boksen her. Har dere sett den før? Kjært barn har mange navn, «Den gode samtalen på boks», «Kjærlighet på boks» og dens egentlige navn som er FuelBox. Både morsomme og utfordrende spørsmål for oss som par, ikke fordi vi har vanskeligheter med å prate, men fordi vi som trebarnsforeldre med fulle jobber fort bare er mamma/pappa og arbeidstaker, og kommunikasjonen blir deretter. Noen som kjenner seg igjen? Med ønske om en fin lørdagskveld, hopper vi inn i kjærestepraten…

@frugodager

ALLE PAR TRENGER EN SLIK BOKS

Fra Instagram:
Gårsdagen ble avrundet med å dele en flaske vin med min kjære, og endelig fikk vi testet ut den gode samtalen på boks som @frugodager tipset meg om. Mannen fikk denne av meg i julekalenderen, og boksen innfridde så absolutt. Det var vanskelige spørsmål, morsomme, vriene, men alle fikk igang den gode samtalen, noe som jo er intensjonen med boksen. I en travel hverdag fylt med – ja – bare hverdag – kan denne boksen være et godt innslag.
Jeg vil påstå at alle par trenger en slik boks, og jeg fikk også lyst å prøve venneversjonen og familieversjonen.
Takk til @fuelberta som står bak dette!

Hanne-Monica

FUELBOX PÅ BRYLLUPSREISE

”Vi var så heldige å få den aller første FuelBoxen. Og det i bryllupsgave. For en omtenksom og nyttig gave! Da vi reiste til Thailand på bryllupsreise, ble den med i kofferten, og den ble flittig brukt.
Spørsmålene gir innspill til kjekke og spennende samtaler. Og det vi merket var at de satte i gang prosesser hos oss. De lå og jobbet i bakhodet og vi måtte gjerne tilbake til spørsmål vi hadde diskutert noen dager tidligere, for nye tanker og vinklinger hadde dukket opp.
Vi anbefaler boksen på det varmeste og har valgt at den skal legges under juletreet til resten av familien dette året.”

Hege og Hallgeir

Verdien av å bruke FuelBox - @tinteguri på IG

Kjære @fuelberta – traff på en av dine kunder i dag, professor Dagestad, som begeistret fortalte om verdien av å bruke FuelBox – tenkte du måtte få høre det!

Anita Krohn Traaseth

Snakket ikke om barnebarna en enste gang!!

Hei
Jeg har vært gift med min kone i mer enn 40år og vi hadde nettopp vår fineste tur på hytta sammen på lenge; vi snakket ikke om barnebarna en eneste gang!
Tusen takk

Med vennlig hilsen
Knut

FUELMOMENT!

Da Vetle på 6 år trakk spørsmålet «Hvem i familien ville du vært for en dag?», var svaret : «Pappa!» På det oppfølgende spørsmålet: «Hva ville du gjort om du var pappa da?» var svaret: «Vært sammen med Vetle!!»

Tonje, Oslo

FAMILIEBOKSEN REDDER BILTURENE!

YES!
Familieboksen redder bilturene i år!!

Liv

FANTASTISK JILT!

Har hatt to vennekvelder og brukt FuelBox! Fantastisk jilt og så gode samtaler! Du er god Berta, det fant vi ut!

Marianne

NÆRHET MELLOM MENNESKER KOMMER IKKE AV SEG SELV

I nattemørket anbefaler jeg denne boksen. For alle som tror at nærhet mellom to mennesker ikke kommer gratis, men kommer gjennom å bli kjent med hverandre. Også etter mange år. Igjen og igjen.

Guro Tvedten

JEG ELSKER DEG

”I går trakk me kortet der spørsmålet var; hvordan vil du beskrive forholdet vårt med tre ord? Og når kjærasten min ser meg djupt i augene og seier : ”Jeg elsker deg” – blei det siste spørsmål den kvelden. Me likar fuelbox begge to – og HAN er den som finner boksen fram! ☺ thank ju Berta; dette er gull☺

Janne, Kristiansand

Lenge siden vi har lært så mye om hverandre!

Har «spilt» fuelbox familieversjonen med ungene hele kvelden. Kjempekjekt! Dette kan folk trygt ønske seg, eller gi bort til jul! Lenge siden vi har lært så mye om hverandre, ledd så godt og fortalt hverandre så mye! Tror gammelponcen og jeg må ønske oss parvesjonen og!

Linn Gjerde (fru Ponce)

EN FUELBOX PÅ STUEBORDET KAN ANBEFALES!

«I en travel hverdag full av praktiske gjøremål opplevde vi Fuelbox som en døråpner for en god og annerledes samtale om viktige ting. Spørsmålene er stilt på en måte som legger til rette for refleksjon, god diskusjon, og til syvende og sist den gode følelsen man får etter en fin samtale. En Fuelbox på stuebordet kan anbefales!»

Brede Hangeland

Kan jeg få Familieboksen når jeg gifter meg mamma?

«Etter lang tid uten bruk av Familieboksen, tok vi den frem i dag (2 voksne og en 11 åring). Etter et par spørsmål kommer det fra 11 åringen: du mor, NÅR eg gifte meg, eller OM eg gifte meg, kan eg få den Familieboksen då?
Love it!!

                                                                                                                                                                                           Kate Elin Ø. Haugen

Kjære fru fuelbox...

Kjære fru fuelbox, for en fantastisk oppfinnelse du har gjort, tror ikke bare den vil forhindre skilsmisse, men også motvirke flere grå hår og rynker som som mannen har gitt meg:) Denne boksen har fått oss til å le mitt i den travleste småbarnsfasen med en kolikkbaby, en med konstant ørebetennelse og en tredje som bare er våken, og det var virkelig etterlengtet! Veldig takknemlig for dette verktøyet

 

Jeg lærte noe nytt om mannen min etter 12 år!

I går lærte jeg noe nytt om mannen min etter 12 års ekteskap! Kan ikke huske sist vi satt og snakket sammen i flere timer! Tusen takk for at denne boksen finnes!

Tilbakemelding via Facebook.

 

Her kom det frem ting jeg har ønsket å høre i 18 år.....

Hei jenter,
Må innrømme at jeg kjøpte PAR boxen av deg, også har den jo ikke blitt brukt. MEN, så på torsdag stod min mann og jeg å lagde mat, mest han, så jeg hentet boxen.
Han er en fantastisk kar, men en som typisk syns slike ting er kjempe teit 🙂
Jeg satt i gang, og WOW!!! Så utrolig mange gode spørsmål.
Vi hadde det kjempe gøy, for han måtte selvfølgelig svare tull og tøys først, også kom det snikende inn, « hva jeg har brakt inn i ekteskapet» etc..
Her kom det frem ting jeg har ønsket å høre i 18 år…..

VI TOK MED OSS FUELBOX PÅ BRYLLUPSREISEN

Fra Instagram:

Takk til @fuelberta, du har gitt oss mange gode samtaler rundt morsomme ting, vanskelige ting og ikke minst viktige ting!

Vi la oss SAMMEN TETTERE enn noen gang...

Jeg har kjøpt fuelbox av dere i fjor da jeg så Berta fortelle om fuelbox på TV 2. Først og fremst vil jeg takke for at du/dere har laget dette verktøyet «gode samtaler på boks». Jeg er 3 barns mor og gift med barnas far i over 10 år. Er født og oppvokst i Karasjok langt oppe i Finnmark, mitt morsmål er samisk. Jeg bestilte parversjon fordi jeg ønsket og håpet at det skulle være et verktøy som funket for våres parforhold, vi var nært ved å gå fra hverandre. Vi er begge oppvokst i et samisk miljø der det å snakke om følelser ikke er et selvfølge og ja… hva skulle man egentlig snakke om? 🙂 Vi fikk boksen og bestemte oss for å prøve den, spørsmål på kortene var jo supert for å få praten igang.. plutselig var det gått 4 timer.. Den kvelden la vi oss sammen tettere enn noen gang.. Vi begynte på en reise med å bli kjent med hverandre på nytt, noe mer dypere..
Så tusen takk for et virkelig bra verktøy !
D:

...det ble nesten slutt på den evinnelige praten om været.

Etter at språkkafeen Snakkis tok i bruk Fuelbox «Nye medborgere» ble det nesten slutt på den evinnelige praten om været. Boksen inneholder spørsmål som alle mennesker kan relatere seg til, uansett bakgrunn, og åpner også opp for interessante og lærerike diskusjoner om kultur, verdier, målsetninger, relasjoner og så videre. Spørsmålene er til god hjelp for våre frivillige som ofte er de som må sørge for å holde samtalen i gang og finne nye samtaletema. Med Fuelbox ser vi at alle rundt bordet i større grad tar initiativ, deltar mer aktivt i samtalene og driver diskusjonene fremover. Strålende!

Ingve Lende
Kultur- og fritidsrådgjevar
Time Kommune

Vi elsker fuelbox!

Ja nå skal jeg fortelle om vår erfaring med
FUELBOX !
Vi har 3 barn og en gutt som heter Sander med diagnosen Adhd. Han er opp å ned i humøret og prater konstant, kan være utagerende og uforutsigbar. Når vi har satt oss ned med fuelbox familie har han fokusert, han har latt andre få snakke, hørt etter hva vi faktisk sier. Dette er stunder han og vi andre i familien ser fram til, det er et godt verktøy for å lære seg å lytte å være åpne med hverandre!

Et spørsmål vi husker godt er «hvem syns du får mest oppmerksomhet i familien» Både mamma, pappa og søsken svarte Sander, mens han syns broren fikk mye mer oppmerksomhet og vi likte han bedre.
Dette ga oss da muligheten til å forstå hvordan han tenkte, og oss sjans til å fortelle han hvorfor vi syns han får mest oppmerksomhet !

Og spørsmålet «hva setter dere mest pris på med meg ?» Var utrolig nyttig. Det er viktig for Sander å få positive tilbakemeldinger. Ofte får han høre av søsken at han plager, irriterer osv, men nå fikk han høre masse positivt om seg selv og det er VELDIG bra, det vokser han mye på ! Det er heller ikke så lett å komme innpå Sander, han vil ofte ikke prate om ting, og da har fuelbox hjulpet oss til å komme mer innpå han, å få han til å føle seg trygg på at det er greit å prate om ting. Vi bruker fuelbox hver uke, og lærer noe nytt om hverandre hver gang. Vi kan også prøve å forandre på ting som ikke er så bra, og gjør mer av ting som er bra !

Henriette There are no products