Hi, we see that you are visiting from a country outside Norway. Please visit our global webshop FuelBoxworld.com to shop internationally.

La oss skreddersy
din FuelBox

Vi kan skreddersy din egen FuelBox for å møte din organisasjons spesifikke interne eller eksterne behov. Dette kan være et helt nytt innhold eller kun ditt selskaps logo på våre eksisterende Fuelbox. Vi skreddersyr nytt innhold  i tett samarbeid med organisasjoner.

Kontakt oss for ditt skreddersømprosjekt

Dele, lære og skape tilhørighet i Atea

Gjennom FuelBox ATEA EXPLORE ønsker Atea å engasjere alle ansatte i refleksjon og gode samtaler rundt viktige, meningsfulle, spennende, utfordrende og morsomme spørsmål som gjør hver enkelt ansatt, hvert team og hele organisasjonen bedre rustet til å møte fremtiden sammen.


Implementere ny strategi med FuelBox

Da DNB lanserte sin nye strategi, skreddersydde vi en FuelBox som skulle engasjere alle ansatte i gode samtaler for å skape forståelse, eierskap og lojalitet til den nye strategien. Avgjørende for at mennesker skal engasjere seg i disse samtalene er også gode relasjoner, slik at boksen inneholder også gode spørsmål for å utvikle psykologisk trygghet i team.

FuelBox som igangsetter av tverrfaglig samarbeid

For å forsterke verdien av det interne initiativet Purple Lunch i Telia Norge; som er kollegial blind dates, skreddersydde vi en egen FuelBox for å engasjere kollegaene i relevante og morsomme samtaler på disse lunchene. Spørsmålene omfatter alt fra å dele personlige historier til å diskutere lederskap og innovasjon.

I have enough great conversations.
Said nobody.
Never.

Skape menneskemøter for sine gjester

Petter Stordalen og Nordic Choice Hotel sin Quality kjede ønsker å være Fun & Friendly og ikke bare levere sine gjester flotte fasiliteter, deilig mat og behagelige senger, men også menneskemøter! Derfor har vi skreddersydd en egen FuelBox som du kan nyte gode samtaler med på alle Quality Hotel i Skandinavia, enten du er der med kjæresten, venner, kollegaer, familien eller kunder!

Gode samtaler i interne utviklingsprogrammer

For bilforhandleren Bavaria utviklet vi egne leder og teambokser for å jobbe med kulturen i Bavaria, utvikle team og trene ledere.
Spørsmålene i denne boksen er på norsk på en side og svensk på den andre for å kunne brukes på tvers av landegrensene i selskapet.

You get the answers, emotions, and connections that you have the courage to ask for.

Gode samtaler for PAR som lever med sykdom

Å snakke sammen er avgjørende og kanskje krevende i alle parforhold. Hva om dere i tillegg står midt i en krise der en av dere er, eller har vært alvorlig syk? Da er de gode samtalene kanskje både enda viktigere og vanskeligere å få få til. Sammen med Kreftomsorg har vi utviklet en egen FuelBox til disse parene. Innholdet er kvalitetsikret av Professor i psykologi og samlivsterapeut Frode Thuen.
Les mer og kjøp her

Velkommen hjem til ditt Vestlands Hus

Når Vestlands Hus og Gusterud Bygg ferdigstiller en bolig og eierene flytter inn, får de gode samtaler som innflyttingsgave fra sin husbygger! Dette er stas! En FuelBox PAR, FAMILIE eller VENNER sørger for gode samtaler i ditt nytt hjem sammen med Vestlands Hus!

Curiosity is the key to create
and nourish all relationships. 
Stay curious.  
Ask questions.

Asperger og Autisme

Sammen med SPISS har vi utviklet en FuelBox for mennesker med ASD. Disse kan ha mange ulike tanker og utfordringer som det kan være vanskelig å finne rom og trygghet nok til å snakke med andre om.  FuelBox ASD skaper rammer via gode, åpne spørsmål som kan gjøre det enklere å snakke om både hverdagslige og morsomme, men også vanskelige og viktige temaer.
Les mer og kjøp her

Innovasjon Norge sin bærekraftboks!

Denne FUELBOX er spesiallaget for Innovasjon Norge, og spesielt tilpasset for å engasjere i samtaler rundt strategi, innovasjon, forretningsmodell, organisasjonsutvikling og ikke minst – bærekraftig utvikling. Boksen supplerer Business Model Canvas og andre verktøy Innovasjon Norge benytter i kundedialogen. Boksen kan med fordel også benyttes internt i bedrifter – i styremøter og ledersamlinger, teambygging og utviklingsprosjekter. Boksen er på norsk og engelsk!!

Ignite curiosity.
Spark connections.

Arbeider du med pårørende?

FuelBox FOR FAGFOLK – OM PÅRØRENDE er boksen for dere som ønsker å inkludere familie og nettverk. Den inneholder spørsmål som skal skape grunnlag for gode samtaler i arbeid med pårørende, og skape gode refleksjoner med fokus på pårørende og deres rolle. Vi har utviklet denne boksen for PårørendeSenteret i Stavanger. Innholdet er kvalitetssikret av Psykiater Anne Kristine Bergem og Psykologspesialist Kari Bøckmann.
Les mer og kjøp her

tilbake