We shall fuel the world

….make it a better place

Vi skal fuele verden med FUELBOX som en kreativ relasjon- og kommunikasjonskatalysator som bringer mennesker sammen ansikt til ansikt for gode samtaler som utvikler og styrker mennesker, relasjoner og organisasjoner gjennom deling, læring og ny innsikt.
Våre verdier leder og inspirerer oss i vårt arbeid med FuelBox og våre konsepter:

*Nysgjerrighet  *Modighet  *Lekenhet  *Synergier

Vi tror at alle mennesker har et grunnleggende behov for å bli sett, hørt og verdsatt, og at dette er avgjørende i alle våre relasjoner og i alle de forskjellige arenaer vi befinner oss i. 

Gjennom FuelBox og våre ulike konsepter har vi som mål å inspirere og bringe gode samtaler inn i menneskers liv for personlig og profesjonell vekst gjennom ny innsikt og sterkere relasjoner med andre.

Berta Lende Røed
Gründer og CEO

  • 957 58 739 / berta@fuelit.no

Det som startet med at Berta savnet de gode samtalene med sin mann, har resultert i et helt konsept med mange forskjellige FuelBoxer som finnes i tusenvis av hjem, skoler, institusjoner og organisasjoner over hele verden.
Berta bor på Jæren med sin mann og fire barn. Hun har alltid vært interessert i menneskelig utvikling og har sin pedagogiske utdannelse fra Norges Idrettshøgskole i tillegg til mellomfag i psykologi. Berta har jobbet med kommunikasjon og utvikling av mennesker i mer enn 20 år. I dag er hun CEO i Fuel It AS og foredragsholder.

Tonje Flack
Chief Marketing Officer

  • 909 56 306 / tonje@fuelit.no

Tonje er foredragsholder og ansvarlig for planlegging og implmentering av markedsaktiviteter i Fuel It. Hun bor i Oslo med sin mann og to barn. Tonje har jobbet med salg,  markedsføring og med trening av mennesker i nærmere 15 år. Hun har også jobbet med implementering av anti-mobbeprogrammet ZERO ved Læringsmiljøsenteret UIS. Tonje har vært med i Fuel It AS siden starten i 2013 og sitter også i selskapets styre.

Thomas Lende Røed
Chief Operating Officer

  • 908 03 933 / thomas@fuelit.no

Thomas har det overordnede ansvaret for å utvikle og optimalisere Fuel It operasjoner nasjonalt og globalt, samt jobbe tett med næringslivet i vårt proff segment. Han er tungt involvert i å sikre utvikling og implementering av selskapets strategi om å #fueltheworld. Thomas har bakgrunn fra Sjøforsvaret og BI.  Han har ledererfaring fra operasjoner og prosjekter nasjonalt og internasjonalt gjennom roller som offiser i Sjøforsvaret, HR leder i legemiddelindustrien og leder for logistikk og marine operasjoner i olje&gass. Thomas har vært styreleder i Fuel it AS siden starten i 2013.

Anne Sophie Gjems
Project Manager Education

  • 975 63 423 / annesophie@fuelit.no

Med 12 år erfaring innen salg og utvikling av selgere og ledere innen kommunikasjon, konstanterer Anne Sophie at det er hennes åtte år som lærer på ungdomskolen som har gitt henne den beste ledertreningen. Hun mener at lærerrollen er den morsomste og mest utfordrende lederrollen du kan ha! Anne Sophie er ansvarlig for FuelBox i skoleverket og for våre nye medborgere.

Camilla Aune 
Administration and customers

  • 959 78 064 / camilla@fuelit.no

Camilla lidenskapelig opptatt av helse, både fysisk og mentalt. Hun har mange års erfaring i å motivere og utvikle mennesker for å oppnå bedre livskvalitet.
I Fuel It AS er Camilla ansvarlig for kundekontakt og alle aktiviteter knyttet til våre nettbutikker. Hun er også vår personlige puste- bevegelighets- og avslappings instruktør når det koker rundt oss!

Mari Espedal 
Strategic Business Partner

  • 970 10 820 / mari@fuelit.no

Mari er spesielt involvert i å utvikle og levere The Fuelgood Experience. Mari har lang internasjonal erfaring og over 20 år ledererfaring fra multikulturelle organisasjoner. Hun holder i dag flere internasjonale posisjoner for å hjelpe mennesker til å forstå deres fulle potensiale og rolle gjennom autentisk kommunikasjon og verdier – både på personlig og profesjonelt. Mari har vært i styret i Fuel It AS siden 2014.

Marie Øra Thorsen
Communications Advisor

  • 952 38 458 / marie@fuelit.no

Kjetil Gustavson
Business Development manager

  • 920 81 603 / kjetil@fuelit.no

Victoria Stensø
Head of Innovation

  • 922 54 807 / victoria@fuelit.no

tilbake