Noen ganger er Erik en engel…

Fotograf: Martin Rustad Johansen (Photoshoot for Kari Traa)

Andre ganger, slettes ikke…
Da trenger jeg å minnes hva det er jeg liker med ham!

En gave til deg og din Valentine

I morgen er Valentinsdagen; en dag for å feire kjærligheten. Minne hverandre på hva det er dere setter mest pris på hos hverandre! Vår gave til deg er derfor #20spørsmåltilminValentine – 20 gratis spørsmål hentet fra FuelBox PAR som du kan ta med deg på date.

Har du allerede en FuelBox PAR?  Da håper jeg du tar den i bruk i morgen? Å dyrke den gjensidige nysgjerrigheten er det viktigste vi kan gjøre for å ta vare på kjærligheten i et parforhold i følge ekspertene. Still oppfølgingsspørsmål og utforsk svarene som dere gir på de ulike spørsmålene.
Eller du kan gjøre en vri på hvordan du bruker boksen slik jeg gjorde nylig. 

«Hva setter du mest pris på med meg?»

Da Erik hadde bursdag i Oktober, sendte jeg en sms til noen av hans beste venner og familiemedlemmer, og spurte om de kunne fortelle meg hva de satte mest pris på med Erik. Et spørsmål hentet fra FuelBox PAR.

Svarene rørte meg. Svarene forteller at Erik er en venn du kan stole på, som er ekstremt lojal og alltid stiller opp. Det er morsomt å være sammen med ham fordi han alltid skaper god stemning og ser positivt på det meste. Samtidig er han også en god samtalepartner og lytter når det er vanskelig.

Jeg skrev ned disse svarene i et kort og leste de opp for han under bursdagsmiddagen. Han måtte selv gjette hvem de ulike svarene var fra. Det ble en gave til både han og meg selv, for det er deilig å kjenne på hva som er bra med kjæresten min ❤️

Del gjerne #20spørsmåltilminValentine med andre som kan ha glede av gode samtaler! 

God Valentinesdag!

Tonje

FuelBox Norge