Tusenvis av spørsmål i lomma!

Synes du det er vanskelig å komme i gang med samtalen? Å finne det rette spørsmålet å stille? Finne nye ting å snakke om? Eller behøver du mentalt påfyll, egenutvikling eller hjelp til å komme litt nærmere de meneskene du har rundt deg?

I FuelBox-appen får du et relasjonsbyggende samtale-, kultur og lederverktøy rett i lomma. Med tilgang til tusenvis av utfordrende, morsomme og viktige spørsmål, kan du engasjere kjæresten, venner, familien, kollegaer, barn og ungdom eller til og med de du ikke enda kjenner, til samtaler som bygger samhold, relasjoner og kultur,

FuelBox-appen er enkel å ta i bruk, og har et stadig voksende spørsmålsbibliotek med spørsmål satt sammen basert på den situasjonen, relasjonen eller prosessen du står i akkurat nå. Velg hvem du vil snakke med, hva du vil snakke om, søk opp det du er mest interessert i, eller la FuelBox-appen trekke et helt tilfeldig spørsmål for deg. FuelBox-appen er en også et prosessverktøy til alle våre kurs og programmer.

Én app – mange funksjoner og muligheter

💬 Start en samtale

Utfordre venner, familie, eller kollegaer med spørsmål for å lære hverandre å kjenne og skape rom for samtaler som ellers ikke ville funnet sted.

🔍 Søk og finn

Søk på aktuell og relevant tematikk og nøkkelord blant tusenvis av spørsmål fra vårt bibliotek. Du kan også søke på andre brukere og deres innhold. I disse dager er det “Sex” og “Bli kjent” og «Date» det søkes mest på.

🗂 Lagre favoritter

Velg ut spørsmålene du liker aller best og lagre dem for senere.

✏️ Lag egne samtalepakker

Sorter dine favorittspørsmål i egne samtalepakker som du selv navngir. Bruk dem selv, eller del dem med venner, familie eller partner. Samtalepakker du følger vil dukker opp i ditt bibiotek og vil oppdateres forløpende etterhver som Andre brukere sine samtaler som du følger, vil være tilgjengelig i Mitt Bibliotek, og fortløpende oppdateres når andre brukere oppdaterer innholdet. 

💌 Del med andre

Funnet et spørsmål du vil dele med andre? Engasjer venner, familie eller partner med det du lurer aller mest på. Kanskje ønsker du å sette stemningen for en vennekveld eller en date ved å dele et spørsmål på forhånd.Du kan dele innhold fra appen via sms, e-post eller sosiale medier – mottakeren trenger ikke ha appen for å se hva du har sendt dem!

📊 Ordsky og note board

Engasjer enkelt de som er til stede med polling, der deltagerne deltar digitalt direkte fra telefon. Det er ikke nødvendig å ha appen selv for å delta. Engasjer de som er til stede med en ordsky som automatisk lagres i Mitt Bibliotek, for enkelt å hente frem senere. Bruk mindre tid på tekniske oppsett, og mer tid på å ta vare på minnene fra konfirmasjonen, utdrikningslaget eller bryllupet!

FuelBox Norge