FuelBox for parforholdet

Å stadig være nysgjerrige på hverandre, vise interesse og engasjement, er grunnleggende for at vi skal kjenne oss sett, hørt og verdsatt. Gode samtaler minner både oss selv, og hverandre, på hvorfor vi to er sammen og hva vi kan gjøre for at det skal forbli slik. I hverdagen handler ofte samtalene om logistikk. Med FuelBox skaper du en anledning til å ha de samtalene som er engasjerende, underholdene og som virkelig betyr noe. 

La FuelBox gi dere inngangen til nye samtaler for dere hjemme, under et måltid eller mens dere lager mat sammen. Ta med dere FuelBox på lange bilturer, på kjæresteturer eller et par kort i lommen pålufteturer i nabolaget. Eller gjør som Silje i Oslo: «Tenk at jeg har fått med meg mannen min på å trekke et kort fra boksen hver kveld når vi legger oss? Dette har endret alt for oss – tusen takk!»

Under finner du både FuelBox Par og andre versjoner av FuelBox som kan skape timevis med gode samtaler med kjæresten din. Kanskje får du et svar du har lenget etter å høre, noe som gjør at du oppdager noe nytt om den du trodde du visste alt om eller et svar du aldri glemmer..

Det viktigste spørsmålet finner du allikevel ikke i FuelBox, det er det du som sitter på; nemlig oppfølgingsspørsmålet! Husk å utforske hverandres svar med flere spørsmål, det er da det blir gode samtaler!

Team FuelBox

Lyst på tidenes DATENIGHT hjemme i egen stue?

Styrk parforholdet med vårt digitale parkurs TEAMBUILDING FOR PAR

FuelBox Norge