Tilbakemeldinger fra våre kunder

«La oss tettere sammen enn noen gang»

Jeg har kjøpt fuelbox av dere i fjor da jeg så Berta fortelle om fuelbox på TV 2. Først og fremst vil jeg takke for at du/dere har laget dette verktøyet «gode samtaler på boks». Jeg er 3 barns mor og gift med barnas far i over 10 år. Er født og oppvokst i Karasjok langt oppe i Finnmark, mitt morsmål er samisk. Jeg bestilte parversjon fordi jeg ønsket og håpet at det skulle være et verktøy som funket for våres parforhold, vi var nært ved å gå fra hverandre. Vi er begge oppvokst i et samisk miljø der det å snakke om følelser ikke er et selvfølge og ja… hva skulle man egentlig snakke om?

Vi fikk boksen og bestemte oss for å prøve den, spørsmål på kortene var jo supert for å få praten igang… plutselig var det gått 4 timer.. Den kvelden la vi oss sammen tettere enn noen gang.. Vi begynte på en reise med å bli kjent med hverandre på nytt, noe mer dypere.. Så tusen takk for et virkelig bra verktøy ! 

D:

«Nærhet mellom to mennesker kommer ikke av seg selv»

I nattemørket anbefaler jeg denne boksen. For alle som vet at nærhet mellom to mennesker ikke kommer av seg selv, men gjennom å bli kjent med hverandre. Også etter mange år. Igjen og igjen.

Guro Fostervold Tveten

Tok med FuelBox på bryllupsreise

Vi var så heldige å få den aller første FuelBoxen. Og det i bryllupsgave. For en omtenksom og nyttig gave! Da vi reiste til Thailand på bryllupsreise, ble den med i kofferten, og den ble flittig brukt. Spørsmålene gir innspill til kjekke og spennende samtaler. Og det vi merket var at de satte i gang prosesser hos oss. De lå og jobbet i bakhodet og vi måtte gjerne tilbake til spørsmål vi hadde diskutert noen dager tidligere, for nye tanker og vinklinger hadde dukket opp. Vi anbefaler boksen på det varmeste og har valgt at den skal legges under juletreet til resten av familien dette året.

Hege og Hallgeir

«Dette er stunder familien ser frem til»

Vi har 3 barn og en gutt som heter Sander med diagnosen Adhd. Han er opp å ned i humøret og prater konstant, kan være utagerende og uforutsigbar. Når vi har satt oss ned med fuelbox familie har han fokusert, han har latt andre få snakke, hørt etter hva vi faktisk sier. Dette er stunder han og vi andre i familien ser fram til, det er et godt verktøy for å lære seg å lytte å være åpne med hverandre!

Henriette, Egersund

«… Da sa han noe jeg har ønsket å høre i 18 år»

Må innrømme at jeg kjøpte PAR boxen av deg, også har den jo ikke blitt brukt. MEN, så på torsdag stod min mann og jeg å lagde mat, mest han, så jeg hentet boxen. Han er en fantastisk kar, men en som typisk syns slike ting er kjempe teit.
Jeg satt i gang, og WOW!!! Så utrolig mange gode spørsmål. Vi hadde det kjempe gøy, for han måtte selvfølgelig svare tull og tøys først, også kom det snikende inn, «hva jeg har brakt inn i ekteskapet» etc.. Her kom det frem ting jeg har ønsket å høre i 18 år…..

Cathrine, Oslo

Hei! Jeg har kjøpt boksen din og hadde lyst til å gi deg en god tilbakemelding. Jeg jobber som gestalterapeut for enkeltpersoner og par samt Coach for ledere og grupper. Har erfart at spørsmålene kan brukes i mange sammenhenger. De ufarliggjør og inspirerer, de kartlegger mange momenter i en relasjon eller situasjon. Tusen takk for at du har utviklet dette produktet. Jeg markedsfører den så mye jeg kan. Stå på. 

Anne Marie Saxlund, Sunn Ledelse

«En FuelBox på stuebordet kan anbefales!»

I en travel hverdag full av praktiske gjøremål opplevde vi Fuelbox som en døråpner for en god og annerledes samtale om viktige ting. Spørsmålene er stilt på en måte som legger til rette for refleksjon, god diskusjon, og til syvende og sist den gode følelsen man får etter en fin samtale. En Fuelbox på stuebordet kan anbefales!

Brede Hangeland

«Snakket ikke om barnebarna en eneste gang!»

Jeg har vært gift med min kone i mer enn 40 år og vi hadde nettopp vår fineste tur på hytta sammen på lenge; vi snakket ikke om barnebarna en eneste gang!
Tusen takk.

Knut

«Gode samtaler rundt viktige ting på bryllupsreisen»

Vi tok med oss FuelBox på bryllupsreisen! Takk til @fuelberta, du har gitt oss mange gode samtaler rundt morsomme ting, vanskelige ting og ikke minst viktige ting!

Elisabeth Nissen Eide, Oslo

«Lenge siden vi har lært så mye om hverandre»

Har «spilt» fuelbox familieversjonen med ungene hele kvelden. Kjempekjekt! Dette kan folk trygt ønske seg, eller gi bort til jul! Lenge siden vi har lært så mye om hverandre, ledd så godt og fortalt hverandre så mye! Tror gammelponcen og jeg må ønske oss parvesjonen og!

Linn Gjerde

Verdien av FuelBox

Kjære FuelBerta – traff på en av dine kunder i dag, professor Dagestad, som begeistret fortalte om verdien av å bruke FuelBox – tenkte du måtte få høre det!

Anita Krohn Traaseth

«Lærte noe nytt om mannen min etter 12 års ekteskap»

I går lærte jeg noe nytt om mannen min etter 12 års ekteskap! Kan ikke huske sist vi satt og snakket sammen i flere timer! Tusen takk for at denne boksen finnes!

Tilbakemelding på Facebook

«Denne boksen har fått oss til å le sammen igjen»

Kjære fru FuelBox, for en fantastisk oppfinnelse du har gjort, tror ikke bare den vil forhindre skilsmisse, men også motvirke flere grå hår og rynker som som mannen har gitt meg:) Denne boksen har fått oss til å le midt i den travleste småbarnsfasen med en kolikkbaby, en med konstant ørebetennelse og en tredje som bare er våken, og det var virkelig etterlengtet!

Veldig takknemlig for dette verktøyet

«Verdens beste bli-supergodt-kjent-samtale»

Jeg tok med meg en flaske vin og Fuelbox til en jeg dater. Selvfølgelig med god tro på vårt potensiale, og vel vitende om hva som er viktig for meg videre. FuelBox så jeg som et perfekt verktøy til å få svar på det man ellers bruker mye tid på å finne ut av de første mnd/årene, avhengig av hvor flinke man er til å virkelig prate sammen.

Vi luket ut det som ikke er relatert til oss (barn, omgivelser) og satt fra 20.30 til 02.30 med verdens beste bli-supergodt-kjent-samtale. Begge var svært enig om hvilket genialt konsept du har skapt! Vi skal nå lage vår egen kategori hvor vi legger lapper oppi som vi selv kommer på, men ønsker gjerne en “refill” når den blir klar da vi kom igjennom store deler av boksen.
Tusen takk for et verdifullt verktøy og mange oppklarte verdier rikere.

Helene, Bryne

«Jeg elsker deg, sa han»

I går trakk me kortet der spørsmålet var; hvordan vil du beskrive forholdet vårt med tre ord? Og når kjærasten min ser meg djupt i augene og seier : «Jeg elsker deg» – blei det siste spørsmål den kvelden. Me likar fuelbox begge to – og HAN er den som finner boksen fram!

Janne, Kristiansand

Kjære dere! Jeg elsker dere, og spesielt nye FuelBox Barn. Fireåringen foreslår å bruke den nesten daglig – og plutselig har alle god tid ved middagsbordet. Vi blir sittende å prate lenge.

Ane, Oslo

«At du gjør min far så glad»

Vi trakk spørsmålet «Hva setter dere andre mest pris på ved meg?» fra FuelBox FAMILIE og da min stesønn på 15 år kom til hva han satte mest pris på med meg, trodde jeg han ville si min pizza. Det han sa rørte meg veldig: «Det jeg setter mest pris på med deg Venche, er at du gjør min far så glad …»
Takk for at vi får ha slike øyeblikk med barna våre.

Venche, Stavanger

FuelBox Norge