Kurv: 0 produkter - kr 0

Lær mer om hverandre og styrk familiebåndene

Teambuilding for hele familien!

Vi kan alle kjenne på lengselen etter å virkelig prate med barna våre, bli bedre kjent med svigerfamilien eller dele alt som skjer i livene våre med egne søsken! FuelBox FAMILIE innholder 176 kort med morsomme, alvorlige, spennende og viktige spørsmål som garantert får fart på den gode samtalen i familien som gjør at dere blir enda bedre kjent, forstår hverandre bedre og kan styrkes både som individer og familie.

Kjøp FuelBox FAMILIE 599,- Kjøp engelsk FuelBox FAMILY 599,-

Styrk familiebåndene med gode samtaler!

Familieboksen er det perfekte samlingspunkt på lørdagskveldene, på hytta og på ferien. Den kan brukes ved middagsbordet, på bilturen og på sengekanten med barna ved leggetid. Trekk kort og still hverandre spørsmålene, med det formål at hvert spørsmål skal generere mest mulig samtale. FuelBox er meningsfull underholdning for hele storfamilien; barna, egne søsken, foreldre, svigerforeldre og besteforeldre….

Hvordan bruke FuelBox med FAMILIEN?

Hva er i boksen?

Kategorier og eksempler på spørsmål Familien │ Meninger, holdninger og verdier │ Meg │ Interesser og fritid │ Skole og karriere │ Litt av hvert │ Relasjoner │ Fortid, fremtid og nåtid │

 • Hva er du mest stolt over med familen vår?

 • Hva burde du satt mer pris på?

 • Hva kunne vært tittelen på filmen om ditt liv?

 • Hvordan opplever du at vi er like og ulike hverandre?

 • Hva er ditt beste barndomsminne?

 • Hvem inspirerer deg?

 • Fra Instagram:
  Familieboksen er nå fast inventar på spisebordet! Anbefales alle for å få gode samtaler med hele familien i hverdagen.

  Siri F Abrahamsen

 • Da Vetle på 6 år trakk spørsmålet «Hvem i familien ville du vært for en dag?», var svaret : «Pappa!» På det oppfølgende spørsmålet: «Hva ville du gjort om du var pappa da?» var svaret: «Vært sammen med Vetle!!»

  Tonje, Oslo

 • Har «spilt» fuelbox familieversjonen med ungene hele kvelden. Kjempekjekt! Dette kan folk trygt ønske seg, eller gi bort til jul! Lenge siden vi har lært så mye om hverandre, ledd så godt og fortalt hverandre så mye! Tror gammelponcen og jeg må ønske oss parvesjonen og

  Linn Gjerde

Meld deg på vårt nyhetsbrev i dag for å motta nyheter, inspirasjon og unike tilbud!FUELBOX I MEDIA

There are no products