Kurv: 0 produkter - kr 0

Styrk teamets relasjoner og prestasjoner

SAMTALER SOM STYRKER TEAM

På en engasjerende måte skaper FuelBox en arena for team til å samles og dele historier, tanker, erfaringer, kunnskap og kompetanse ved å samtale om ulike temaer og utfordringer dere møter i jobben. Spørsmålene gjør at dere blir bedre kjent både personlig og faglig!

Kjøp FuelBox TEAM 1299,- Betal over faktura (offentlig/organisasjoner)

TEAMUTVIKLING PÅ BOKS!

Det bor så mye kunnskap, tanker, ideer og erfaringer i hver enkelt ansatt, ofte er det bare noen spørsmål som skal til for å løfte dette frem. Et team som skal trives og prestere sammen har et åpenbart behov for å gode, trygge relasjoner, åpenhet og kjennskap til hverandres kompetanse og egenskaper. FuelBox er et verktøy som enkelt kan tas i bruk i et team på ulike måter for å skape refleksjon og samtale. Spørsmålene gjør at man blir bedre kjent både personlig og faglig, noe som bidrar til økt forståelse og respekt for hverandres forskjellighet.

Hvordan bruke FuelBox i TEAM?

Hva er i boksen?

Kategorier og eksempler på spørsmål Meg hjemme │ Meg på jobb │ Relasjoner i teamet │ Kommunikasjon i teamet │ Arbeidsdagen i teamet │ Mål, visjon og verdier │ Endring, fornyelse og innovasjon │ Humor og arbeidsglede │

 • Hvordan er du forskjellig, på jobb og hjemme?

 • På hvilken måte gir du anerkjennelse og ros til dine kollegaer?

 • Hvilke endringer vil komme utenfor organisasjonen, som gjør at vi må tenke nytt?

 • Hvordan tror du dine kollegaer beskriver deg?

 • I hvilken grad lykkes vi med å ta felles beslutninger i teamet?

 • Hvordan ønsker vi som team å fremstå innad i organisasjonen?

ENGELSK VERSJON

FUELBOX – The box of great conversations, for TEAMS

Både TEAMboksen og boksen for LEDERE finnes nå også på engelsk.
Du kan kjøpe boksene her, eller ta kontakt om du ønsker å betale over faktura.

Kjøp FuelBox TEAM engselsk versjon 1299,- Bestille og betale over faktura

Meld deg på vårt nyhetsbrev i dag for å motta nyheter, inspirasjon og unike tilbud!REFERANSER FRA NÆRINGSLIVET

FUEL DE ANSATTE I 3 TRINN

 • 1

  LEDERBOKSEN til organisasjonens LEDERTEAM

  Forankre fokus på kommunikasjon, utvikling og relasjoner i ledelsen.

  Lederboks-uten-bakgrunn

   

 • 2

  TEAMBOKSEN for TEAMUTVIKLING og FuelBox INNOVASJON for å utfordre status quo

  For å involvere medarbeidere i å utvikle seg selv og teamet, samt til å utfordre status quo og tenke nye muligheter!

   

 • 3

  FUELBOX for PRIVATE RELASJONER

  Den ultimate gaven til de ansatte som forsterker fokusetpå kommunikasjon og relasjoner i organisasjonen.

  gift

   

 • Vi gjennomførte en dag med HeldagsFuel sammen med Tonje og Berta. Vi har gjort mye forskjellig når det kommer til teambuilding og salgstrening, men dette topper alt. Dette har gitt oss noe mer, noe vi kan bruke videre, noe som forplikter. En fantastisk dag! 

  Selve dagen var satt sammen av små foredrag, kombinert med TalkShoper. Disse Talkshopene satte i gang spennende prosseser, som har ført oss nærmere hverandre. Det som kanskje er det viktigste og det beste med denne dagen, er at den har gitt oss noe vi kan bruke videre. ConvaTec Norge har besluttet av vi skal bruke Fuelbox som innledning til alle møter vi har. Så langt har vi brukt den under ledermøter, telefonkonferanser og lanseringsmøter. Vi vil også ha et eget Fuelhjørne når vi flytter inn i nye lokaler.
  Convatec gjengen

 • Teamboksen – et fantastisk verktøy som vi på Clas Ohlson digger! Jeg samlet først lederteamet hjemme hos meg en kveld, der vi satt og trakk kort til klokken tre på natten. Vi kom inn på alle mulige tema, og ble kjent på et helt nytt nivå. Vi snakket om seriøse tema, men også tema der vi lo så tårene trillet. Veldig gode samtaler kom ut av hvert eneste spørsmål. Nå bruker vi boksen på morgenmøter og ledermøter – om vi har tid til det, og de ansatte synes det er veldig kjekt!
  Janne, butikksjef på Clas Ohlson

   

 • I en travel jobb hverdag kan det være utfordrende å skape arenaer der vi kan samles, bli bedre kjent og ikke minst dele på den kunnskapen og erfaringen som er i et team. Vi blir så opphengt i våre teoretiske ting og glemmer litt hverandre. FuelBox har blitt et samlingspunkt for mange av oss, og vi bruker boksene på forskjellige måter i både ledergrupper og team for å øke fokuset på deling, læring, samhold og ha det gøy. Dette skaper bland annet større tillit og forståelse for hverandre.

  Jeg anbefaler å bruke Tonje eller Berta fra Fuel It for å implementere FuelBox i en organisasjon. Dette var viktig for oss for å få folk med, skape engasjement og ikke minst for å finne mulige arenaer og få plassert bruken inn i kalenderen vår.
  Cathrine Magnus Opplæringsansvarlig Service Olav Thon Gruppen

Fuelbox i media

Påfyll og inspirasjon

FuelBox krever ingen forkunnskaper eller introduksjonskurs, men i mange tilfeller kan det lønne seg å få en kickstart på implementeringen av de gode samtalene i en bedrift. Vi holder foredrag for å inspirere, motivere og engasjere mennesker til å se og opplever verdien av de gode samtalene i ulike relasjoner! Vi skreddersyr både foredrag og TalkShops tilpasset organisasjoners ønsker og behov med fokus på gode samtaler som utvikler og styrker mennesker, relasjoner og organisasjonen!

Jeg ønsker å bestille foredrag Mer informasjon om våre foredrag og TalkShops

BRUK AV FUELBOX I ORGANISASJONEN?

FuelBox kan tas i bruk i ulike organisasjoner på ulike måter. Vi anbefaler å både selge inn verdien av gode samtaler til de ansatte, samt å planlegge i hvilke foraer dere ønsker å bruke FuelBox. Vi kan bidra med foredrag, TalkShops og annet for å sette dere i gang!

 

Bestill vår gratis FUELGUIDE for implementering og fasilitering av FuelBox!
There are no products