Hi, we see that you are visiting from a country outside Norway. Please visit our global webshop FuelBoxworld.com to shop internationally.

The Fuelgood Experience

The Fuelgood Experience er en workshop designet for å “blow your mind” og utfordre ditt eksisterende tankesett, spesielt i relasjon til andre mennesker. Vi fasiliterer ved å jobbe med hode, kropp og sjel for personlig vekst mot ditt fulle potensial. 
Gjennom nysgjerrighet og åpenhet vil vi dele historier og bruke teknikker for å utvide din bevissthet rundt relasjoner, både til deg selv og andre. Forbered deg på en transformasjon gjennom en kreativ og leken prosess.

Bli med oss på
The Fuelgood Experience
i Oslo 5-6.februar 2019

The Fuelgood Experience handler om å gå i dybden av deg selv sammen med andre. Om å forstå seg selv bedre for å kunne møte andre bedre, som leder, kollega, venn, forelder eller kjæreste. Det handler om utvikling for å prestere bedre og for å ha det bedre. Dette kan være starten, eller fortsettelsen på din reise mot et enda mer autentisk liv.

Bli med på en Fuelgood Experience

Utforsk deg selv sammen med andre ved å melde deg på et av våre eventer! The Fuelgood Experience kan også skreddersys for organisasjoner og grupper.
Våre eventer er på forskjellige lokasjoner som bidrar til en fuelgood opplevelse for alle sanser.

Kontakt oss

tilbake